Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πιθανότητες λίγες, "μάχη" διαρκής...!!

Το... κλείσιμο της "πόρτας" από Super League και ΕΠΟ στο ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων, ουσιαστικά απορρίπτει την προοπτική αποκατάστασης της αδικίας σε βάρος του Ηρακλή, με την επαναφορά του στην κατηγορία που ανήκει. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο θεωρούνται εξαιρετικά λιγοστές, γεγονός το οποίο αντιλαμβάνονται στη Μίκρα, δεν τρέφουν αυταπάτες, αλλά είναι αποφασισμένοι να "παλέψουν" ως την τελευταία στιγμή, μέχρι την τελευταία ελπίδα. Άλλωστε αντίστοιχα και στο ενδεχόμενο να "κερδίσει" η ομάδα μια κατηγορία, η κατάσταση είναι αντίστοιχη. "Δε μπορούμε να πούμε ότι θα το πετύχουμε, αλλά είναι δεδομένο πως το πολεμάμε" τονίζουν στον Ηρακλή, αναγνωρίζοντας πως οι πιθανότητες δεν είναι πολλές. Θα δώσουν τη "μάχη" τους όμως. Όπως έχουν τονίσει οι "κυανόλευκοι" δεν είναι κάτι που εξαρτάται από αυτούς και αποτελεί δύσκολο εγχείρημα, ενώ δεν θέλουν να δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις και στον κόσμο. Αποτελεί όμως πάγια θέση, πως θα υπερασπιστούν μέχρι τέλους το συμφέρον της ομάδας, την αποκατάσταση της αδικίας και κάθε ελπίδα για τη συμμετοχή σε ανώτερη κατηγορία.

Καταθέτει τις προτάσεις

Έπειτα από τη συνάντηση των "κυανόλευκων" στελεχών της διοίκησης με το προεδρείο της ΕΠΟ και τον Σοφοκλή Πιλάβιο, το κλίμα χαρακτηρίστηκε θετικό: "Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ 1908 διατύπωσε τα παράπονα του για την αδικία που έχει υποστεί η ομάδα μας και αιτήθηκε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας και την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών. Το Δ.Σ. του προεδρείου της ΕΠΟ άκουσε τα αιτήματα του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗ 1908 και ζήτησε να κατατεθούν εγγράφως συγκεκριμένες προτάσεις της ομάδας μας. Το ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗ 1908 δεσμεύτηκε να κατατεθούν οι προτάσεις εντός της εβδομάδας και η ΕΠΟ δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει άμεσα" επισήμανε η διοίκηση στην ανακοίνωσή της.
Στην ΕΠΟ θα είναι σε θέση από σήμερα κι έπειτα να έχουν στα χέρια τους τις έγγραφες και συγκεκριμένες προτάσεις του Ηρακλή, όπως ζητήθηκε. Μάλιστα αυτό που ζήτησε η Ομοσπονδία ήταν μια πιο αναλυτική τοποθέτηση συγκριτικά μ' εκείνη που υπήρξε στο Δ.Σ. της Super League. Καταθέτοντας τις θέσεις τους οι "κυανόλευκοι" θα αναμένουν από Δευτέρα την απάντηση της ΕΠΟ. Είναι σαφές πως ο "δίαυλος επικοινωνίας" άνοιξε πλέον κάτι που χαρακτηρίστηκε θετικό.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: