Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Με θεωρεί… τρελό ο Ντελ Μπόσκε»

«Με θεωρεί… τρελό ο Ντελ Μπόσκε»
Εκτός από καλό αμυντικό ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, θεωρεί και λίγο… τρελό τον Σέρχιο Ράμος.

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να ισχυρίζεται ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του, ενώ μίλησε και για τα συναισθήματα που είχε πριν εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στην ομάδα της Πορτογαλίας.

«Ο Ντελ Μπόσκε νομίζω πως γνώριζε ότι θα επιχειρούσα κάτι τέτοιο, καθώς είναι προπονητής μας για αρκετό καιρό και κατά βάθος πιστεύω πως με θεωρεί λίγο τρελό», τόνισε ο Ράμος.

Βέβαια, ο Ράμος πριν να εκτελέσει το πέναλτί του μόνο σίγουρος δεν ήταν για τον τρόπο που θα το έκανε ιδιαιτέρως μετά το χαμένο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είχα σκεφτεί να το εκτελέσω με τον τρόπο του Πανένκα, αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα κάνεις μέχρι να δεις τον τρόπο που κινείται ο τερματοφύλακας. Μετά την τελευταία μου εμπειρία με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, μετά από αυτό το παιχνίδι πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν πως δεν ήμουν προετοιμασμένος. Όμως, τώρα αισθάνομαι υπερήφανος».

Μάλιστα, ο στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε και για τα συναισθήματα που είχε πριν εκτελέσει το πέναλτί του: «Είναι το τελευταίο πράγμα που έχει ο τερματοφύλακας στο μυαλό του. Ιδιαιτέρως από έναν αμυντικό. Ήταν λίγο επικίνδυνο αυτό που έκανα, αλλά είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αυτή η στιγμή ήταν μοναδική και έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας».

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: