Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Νεκρός κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στην Ιταλία!

Σοκ προκάλεσε στην αθλητική και όχι μόνο κοινή γνώμη της Ιταλίας η είδηση του θανάτου ενός φιλάθλου της «σκουάντρα ατζούρα», κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη μεγάλη πρόκριση επί της Γερμανίας στον τελικό του Euro 2012.
Η χαρά για τον 52χρονο Αντονέλο Ίντα μετατράπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε θλίψη για την οικογένεια του, καθώς μετά τη λήξη του ημιτελικού της Ιταλίας με τα «πάντσερ», ο άτυχος άνδρας την ώρα που πανηγύριζε, γλίστρησε, πέφτοντας πάνω σε ένα γυάλινο τραπεζάκι, το οποίο έσπασε, με αποτέλεσμα ένα από τα γυαλιά να κόψει την μηριαία αρτηρία πίσω από το γόνατό του!
Η αντίδραση των παρευρισκόμενων ήταν άμεση, καλώντας αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο ο Αντονέλο εξέπνευσε από ακατάσχετη αιμορραγία, πριν καν προλάβουν να φθάσουν στο σημείο του δυστυχήματος οι πρώτες βοήθειες. Το θλιβερό γεγονός μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων «Ansa», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το θύμα, παρά μόνο ότι κατοικούσε στο Τέμπιο Παουζάνια της Σαρδηνίας.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως λίγο έλειψε κατά τη διάρκεια των χθεσινών (28/06) πανηγυρισμών η Ιταλία να θρηνήσει και άλλο θύμα, καθώς ένα 10χρονο κοριτσάκι από το Κόμο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα που δέχτηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των γονιών του! Το άτυχο κοριτσάκι αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση προκειμένου να αφαιρεθεί η σφαίρα, την ίδια ώρα που η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη...


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: