Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Παπανικολάου: «Νέα προοπτική οι Νικς»

Η επιλογή του στο νούμερο 48 στο draft του ΝΒΑ από τους Νιου Γιορκ Νικς ανοίγει νέες «πόρτες» στην καριέρα του, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου.
Ο 21χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ και τόνισε πως επιθυμία του είναι να τιμήσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», ενώ αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
«Παρακολούθησα τη διαδικασία. Η επιλογή μου στα ντραφτ ανοίγει μία νέα προοπτική για την καριέρα μου, αν αποφασίσω να την κυνηγήσω. Οι Νικς είναι μία ομάδα που μου αρέσει. Πάντως έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή είμαι πλήρως αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις με την Εθνική και την προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ήταν η αρχική τοποθέτηση του νεαρού άσου.
Για την Εθνική ομάδα που ξεκινά τη μάχη της στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Βενεζουέλας (2-8/7), ανέφερε: «Τα τρία τελευταία φιλικά προετοιμασίας ήταν ουσιαστικά σαν… πρώτα για μας, καθώς είχαμε για πρώτη φορά πλήρη σύνθεση. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και παρουσιάσαμε σημάδια βελτίωσης. Η προετοιμασία μας για το Προολυμπιακό Τουρνουά είχε ιδιαιτερότητες, αλλά δεν μένουμε στα προβλήματα και σημασία έχει να παρουσιαστούμε έτοιμοι από τη Δευτέρα που αρχίζουν τα επίσημα ματς στη Βενεζουέλα. Έχουμε έρθει όλοι εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να κάνουμε το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: