Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Το «βάρος» στον φορ η Ξάνθη!!

Το «βάρος» στον φορ η Ξάνθη
Έναν καθαρόαιμο επιθετικό έχει βάλει στο… μάτι η Ξάνθη για να πλαισιώσει τον Μάρκο Μαρκόσφκι στην κορυφή της επίθεσης. Από τη στιγμή που ο Αντώνης Πετρόπουλος φέρεται αρνητικός να «μετακομίσει» στην ακριτική πόλη, η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει την περίπτωση του Νίκου Κατσικοκέρη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη και παρουσιάζεται ως ιδανική περίπτωση για εναλλακτική λύση στη θέση του σέντερ φορ.

Μετά τις αποχωρήσεις των Σουάνη και Καζάκη, οι Ακρίτες δεν είναι πλήρεις από επιθετικογενείς παίκτες καθώς παρά την προσθήκη του Μπέντζαμιν Ονουάτσι, οι διοικούντες κρίνουν ότι χρειάζονται ακόμα μια λύση.

Έτσι κοιτούν τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος είχε καλή σεζόν με τον κρητικό σύλλογο φέτος, με 7 γκολ σε 26 εμφανίσεις. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες, με το «φλερτ» να συνεχίζεται.

Η Ξάνθη δεν είναι διατεθειμένη ούτε να περιμένει, ούτε να ασχοληθεί με την περίπτωση του επιθετικού του Παναθηναϊκού περισσότερο, καθώς από τη στιγμή που ο ίδιος δεν παρουσιάζει τη διάθεση να αγωνιστεί στην ομάδα, δεν υπάρχει και λόγος να πιέσουν την πλευρά του και άλλο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: