Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

«Μακάρι να μείνει ο Φαν Πέρσι»

«Μακάρι να μείνει ο Φαν Πέρσι»
Σε παραμονή του Ρόμπι Φαν Πέρσι στην Άρσεναλ ελπίζει ο ιδιοκτήτης των «κανονιέρηδων» Πίτερ Χιλ-Γουντ. Ο ισχυρός άνδρας του Λονδρέζικου συλλόγου παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να κοντράρει μια πολύ υψηλή χρηματική προσφορά από άλλη ομάδα αλλά παράλληλα τόνισε πόσο πολύ υπολογίζει στον Ολλανδό επιθετικό.

«Ο Φαν Πέρσι είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα μας και ένας φανταστικός αρχηγός. Αν όμως του γίνει μια προσφορά ύψους 250.000 λιρών την εβδομάδα για παράδειγμα, τότε δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε μια τέτοια πρόταση» παραδέχθηκε και συνέχισε λέγοντας «μερικοί παίκτες θέλουν να τρώνε με ‘’χρυσά κουτάλια’’ και όταν τους γίνει μια τέτοια προσφορά τότε δεν μπορείς παρά να ελπίζεις στο δέσιμο και την καλή συνεργασία που έχει ο παίκτης με την ομάδα».

Στη συνέχεια ο Χιλ-Γουντ έφερε σαν παράδειγμα και τους Ράιαν Γκίγκς και Πολ Σκόουλς αλλά μίλησε και για τις βλέψεις της Άρσεναλ τη νέα σεζόν.

«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Γκιγκς και ο Σκόουλς που έχουν μείνει πιστοί στην ομάδα τους, αλλά σίγουρα αυτές είναι ξεχωριστές περιπτώσεις. Έχουμε αποκτήσει ήδη τον Λούκας Ποντόλσκι και πιστεύω πως θα φέρουμε και άλλους καλούς παίκτες με σκοπό να κερδίσουμε το πρωτάθλημα» πρόσθεσε και κατέληξε εκφράζοντας την ελπίδα του για παραμονή του Φαν Πέρσι στην ομάδα «θέλω να ελπίζω πως θα μείνει μαζί μας και την επόμενη χρονιά για να παλέψουμε όλοι μαζί για τον τίτλο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: