Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ρεάλ για Μαϊκόν!!

Ρεάλ για Μαϊκόν

Επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ντάγκλας Μαϊκόν, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Ίντερ είχε απασχολήσει και πριν από δύο χρόνια τη «βασίλισσα», αφού ήταν προσωπική επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως τότε δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Είναι πιθανό όμως η υπόθεση αυτό το καλοκαίρι να έχει αίσιο τέλος. Οι «νερατζούρι» σκοπεύουν να ακολουθήσουν μια πολιτική περικοπής ακριβών συμβολαίων και ο 31χρονος άσος είναι πιθανό να «πληρώσει το μάρμαρο». Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας του Μιλάνου αμείβεται με 4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δεχθεί μείωση αποδοχών.

Στη Μαδρίτη εκτιμούν πολύ την αξία του , παρόλο το γεγονός ότι τη σεζόν που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη της καριέρας του. Τη θετικότερη άποψη όλων την έχει ο προπονητής των «μερένχες», καθώς είχε τον Μαϊκόν υπό τις οδηγίες του όσο καθόταν στον πάγκο της ιταλικής ομάδας και είχε προσπαθήσει να τον φέρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πριν από δυο χρόνια χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο Βραζιλιάνος βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνηση του στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο τελευταίος λόγος ανήκει όμως στον Μουρίνιο, που είναι το απόλυτο αφεντικό στη Ρεάλ, για το αν θα ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου να κινηθεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: