Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο Αρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Ο Αρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μία μέρα πριν εκδικαστούν οι προσφυγές των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Σηφάκη, Κατίδη.
Οι προσπάθειες για εξεύρεση άμεσης λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο δεν έχουν ευοδωθεί.

Το μεγάλο πρόβλημα παραμένει το μεγάλο χρέος και η έλλειψη ρευστού, που αποθαρρύνει αρκετούς Αρειανούς επιχειρηματίες να εμπλακούν στην ΠΑΕ. Το θετικό είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή παραμένουν σε εξέλιξη οι προσπάθειες των παλαιμάχων της ομάδας, που με μπροστάρη τον Γιάννη Βένο προσπαθούν να φέρουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όσους περισσότερους επιχειρηματίες είναι δυνατόν. Μόνο δύο έχουν ανταποκριθεί όμως μέχρι στιγμής, οι Λάμπρος Γράντας και Μιχάλης Ζορμπίδης. Αμφότεροι δήλωσαν «παρών», ακόμη και να συνδράμουν οικονομικά, όμως με την προϋπόθεση να βοηθήσουν κι άλλοι αυτή την προσπάθεια. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε οριακό σημείο, με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα και τον Βένο να δηλώνει στο novasports.gr πως «οι πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος είναι 50-50».

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΛΑΜΠΡΙΑΚΟ
Ενας από τους ανθρώπους που προσεγγίστηκαν να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια είναι ο Σταύρος Λαμπριάκος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έκλεισε την καριέρα του στον Αρη, έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε σενάρια συμμετοχής στην ομάδα από κάποιο πόστο. Ο Λαμπριάκος επιθυμεί να εμπλακεί με κάποιον τρόπο στην ΠΑΕ,sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: