Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

«Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκα»!

«Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκα»!
Αρνητικός στο ενδεχόμενο πως ο ΟΦΗ πρέπει να παίζει από τη νέα αγωνιστική χρονιά στο περιφερειακό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε σε νέες του δηλώσεις ο Σήφης Κορωνάκης.

Ο πρόεδρος της διοίκησης τόνισε πως όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου παρερμηνεύτηκαν και δεν εννοούσε πως η ομάδα του Ηρακλείου θα πρέπει να υποβιβαστεί.

«Ποτέ δεν είπα ότι θέση δική μου και της διοίκησης που ηγούμαι είναι να πάει η ομάδα μας στη Δ εθνική. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα super league γιατί αυτή είναι η φυσική του θέση. Στην υποθετική ερώτηση που δέχθηκα ανέφερα ξεκάθαρα: Εάν ο ΟΦΗ δεν βοηθηθεί απ όλους και εάν συνεχισθεί η τακτική των τελευταίων χρόνων η ΠΑΕ να προβαίνει σε έξοδα με χρήματα που δεν έχει, τότε θα οδηγηθεί σε υποβιβασμό. Η διοίκηση έχει σχέδιο για την επιβίωση της ομάδας μας το οποίο έχει θέσει ήδη σε εφαρμογή. Ο ΟΦΗ μπορεί να ξεπεράσει τις δύσκολες συνθήκες που πρέπει ν' αντιμετωπίσει. Θα πρέπει όμως να έχει τη βοήθεια όλων και να γίνει ορθολογική διαχείριση στην ομάδα».

Επίσης, ο Σήφης Κορωνάκης τόνισε πως για να έρθουν καλύτερες ομάδες στον ΟΦΗ πρέπει να συσπειρωθούν όλοι, ενώ πιστεύει πως ο κόσμο πρέπει να ξέρει την αλήθεια για αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο.

«Όπως έχω πει και στο πρόσφατο παρελθόν, βασική προϋπόθεση είναι η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που έχει η ΠΑΕ-ΟΦΗ στη διάθεση της. Όπως επεσήμανα και χθες βασική αρχή μας είναι όλοι οι φίλαθλοι να γνωρίζουν τα πάντα. Όλοι αναγνωρίζουν σήμερα το παραπάνω γιατί η διοίκηση που ηγούμαι το δείχνει με έργα. Για όλες τις ενέργειες που θα προβεί η διοίκηση θα ενημερώνει αμέσως με υπευθυνότητα τους μετόχους και τους φίλους του ΟΦΗ που θα πρέπει να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τα χρήματα που δίνουν για τους σκοπούς στους οποίους διατίθενται. Αυτοί που παραπληροφορούν το φίλαθλο κόσμος με ψευδή γεγονότα να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθούν οι αρνητικοί στόχοι που έχουν σε βάρος του ΟΦΗ».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: