Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ντεμπούτο για Ροναλντίνιο και στην κορυφή η Ατλέτικο Μινέιρο!!

Γούρικος αποδείχθηκε ο Ροναλντίνιο, καθώς ντεμπούταρε για την Ατλέτικο Μινέιρο στο εκτός έδρας 1-0 επί της Παλμέιρας, σκορ που έφερε τους νικητές στην κορυφή του Brasileirao.
H Ατλέτικο πήρε τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση του Σάο Πάολο χάρη σε γκολ του Ζο στο 48ο λεπτό. Μάλιστα η Μινέιρο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη τις απουσίες των γηπεδούχων. Τελικά απαιτήθηκε ένα τυχερό γκολ στο 48ο λεπτό, όταν ο σκόρερ άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα. Θετικός ήταν και ο Ροναλντίνιο στο ντεμπούτο του. Πλέον η Ατλέτικο Μινέιρο έχει δέκα βαθμούς, ενώ η Παλμέιρας έμεινε στον έναν.
Στο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής, που προβλήθηκε από το WEB TV του Onsports, η Φλαμένγκο επικράτησε με 3-1 της Κοριτίμπα. Η προηγούμενη ομάδα του Ροναλντίνιο ξεκίνησε με… τρελή ταχύτητα τον αγώνα και διαμόρφωσε το 2-0 στο δωδέκατο λεπτό. Σκόρερ ήταν οι Βάγκνερ Λοβ και Λουίζ Αντόνιο.  Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 23ο λεπτό με τον Έμερσον, που ολοκλήρωσε πετυχημένα την… πρώτη επίθεση της Κοριτίμπα. Οι «μενγκάο» διασφάλισαν το τρίποντο στο 90ό λεπτό, όταν ο Ερνάνε πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την τωρινή του ομάδα.
Η επιτυχία πανηγυρίστηκε έξαλλα, καθώς οι νικητές είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι στα πρώτα τρία ματς της διοργάνωσης. Αντίθετα, η Κοριτίμπα έμεινε στους τρεις βαθμούς.
Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικο (09/06) αποτελέσματα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος:
Φλαμένγκο-Κοριτίμπα 3-1
Παλμέιρας-Ατλέτικο Μινέιρο 0-1








πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: