Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Τον έσπρωξε σε άλλη αγκαλιά

Ο θείος του δεν το αποτόλμησε. Ούτε στον Παναθηναϊκό μεταπήδησε ούτε και στον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι στα πόδια του και οι δύο «αιώνιοι» του έστρωσαν χρυσό χαλί. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.
Τον έσπρωξε σε άλλη αγκαλιά
Κι έκλεισε την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του: την ΑΕΚ. Τώρα ο θείος Στέλιος Μανωλάς δείχνει, αν δεν εύχεται, σίγουρα ότι συμφωνεί με τη σκέψη, αν όχι απόφαση, του ανιψιού του, Κώστα, να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό. Κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ ίσως ψέξουν κι εκείνον, εκτός του Κ. Μανωλά, επειδή δεν αποτρέπει το ανιψούδι από τον... στραβό δρόμο που πάει να ακολουθήσει. Ετσι κρίνουν, τοιουτοτρόπως συμπεριφέρονται.
Οσοι, βέβαια, δεν φορούν παρωπίδες και ανατρέξουν στο πρόσφατο παρελθόν και θα δικαιολογήσουν τις... δόλιες σκέψεις του ταλαντούχου στόπερ να αναζητήσει άλλο «λιμάνι» αλλά και θα θυμηθούν ότι η ομάδα του, η ομάδα τους, ήταν εκείνη η οποία φρόντισε να τον σπρώξει σε άλλη αγκαλιά. Πέρυσι το καλοκαίρι ο Κ. Μανωλάς είχε συμφωνήσει να επεκτείνει τη συνεργασία του με την «Ενωση» μέχρι το 2014, αλλά η τότε διοίκηση, υπό τον Στ. Αδαμίδη, ουδέποτε τήρησε τη συμφωνία, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να χάσει ακόμη ένα περιουσιακό στοιχείο και στο ταμείο της να μην εισρεύσει ούτε ένα ευρώ.
Τόσο... καλά. Κι όλα αυτά διότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα πάντα γίνονται στο πόδι. Κι αν οι χαρές είναι εφήμερες, οι γκέλες και τα «φάουλ» είναι σχεδόν καθημερινά.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: