Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Τα είπανε για Αντριάν!!

Τα είπανε για Αντριάν

Την περίπτωση του Αντριάν Λόπεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα. Μέλη της διοίκησης των «μπλαουγκράνα» συναντήθηκαν με τον μάνατζερ του νεαρού επιθετικού στο Σανταντέρ, στο πλαίσιο της τελετής για την κηδεία του Μανόλο Πρεθιάδο, και συζήτησαν το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Αν και οι Καταλανοί διαθέτουν πολλούς ταλαντούχους μεσοεπιθετικούς στη σύνθεση τους δε θα έλεγαν όχι σε κάποια εξαιρετική περίπτωση. Και τέτοια φαίνεται να είναι η απόκτηση του άσου των «ροχιμπλάνκος», ο οποίος ταιριάζει και στη φιλοσοφία της «Μπάρτσα», που θέλει γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές.

Ο μάνατζερ του 24χρονου άσου, Εουγκένιο Μπότας, έδωσε το «παρών» στην κηδεία του Μανόλο Πρεθιάδο, και βρέθηκε τυχαία εκεί με μέλη της διοίκησης της Μπαρτσελόνα. Η συζήτηση αφορούσε ως επί το πλείστον τον άτυχο Ισπανό τεχνικό, αλλά υπήρχε και ένα φιλολογικό ενδιαφέρον για το πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να καταβάλουν τουλάχιστον 18 εκατομμύρια ευρώ στους Μαδριλένους, ώστε ο Αντριάν να αγωνίζεται στο «Καμπ Νου» από τη νέα χρονιά. Η συμβολή του τελευταίου στην πορεία της Ατλέτικο τη φετινή σεζόν και την κατάκτηση του Europa League ήταν καθοριστική, σημειώνοντας 19 γκολ σε 55 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: