Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μέσι: «Δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου»

Μέσι: «Δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου»
Ενθουσιασμένος για τη φιλική νίκη (4-3) της Αργεντινής επί της Βραζιλίας στο Νιού Τζέρσεϊ εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι για εκείνον το μόνο που μετράει είναι η γνώμη των συμπαικτών του και όχι λένε κατά καιρούς τα ΜΜΕ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε τη Βραζιλία και πέτυχα τρία γκολ», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος προπονητής και μίλησε για όσους του ασκούν κριτική για την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του:

«Ποτέ δεν σκέφτομαι τι λένε οι άνθρωποι. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό εαυτό μου για την εθνική. Είμαι περήφανος για όσα λένε οι συμπαίκτες μου».

Στη συνέχεια, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2011 τόνισε: «Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πλησιάζουμε πιο κοντά στην τελική ευθεία για την διοργάνωση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο όνειρό μου. Να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν μπορούμε από τώρα να σκεφτόμαστε το συγκεκριμένο πράγματα».

Καταλήγοντας, ο Μέσι μίλησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από μερικές μέρες ο Νεϊμάρ: «Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Εκτιμώ τα πράγματα που έχει πει για εμένα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: