Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

«Μάγκες, μπορούμε»!

Το τηλεφώνημα του Θοδωρή Ζαγοράκη δίνει το σύνθημα στην Εθνική ενόψει Τσεχίας.
Την Εθνική την αγαπάει όσο λίγοι και δεν θα μπορούσε να μη συνομιλήσει με τους ανθρώπους της πριν και έπειτα από το παιχνίδι. Το πιο φρέσκο τηλεφώνημα του Ζαγοράκη έγινε στον Τάκη Φύσσα μετά το ματς.

«Μπράβο, ρε μάγκες! Αυτή ήταν ανατροπή. Πάμε γερά για την πρόκριση», ήταν τα λόγια του πρώην αρχηγού της Εθνικής, ο οποίος το πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, άλλωστε το είχε πει και στην πρόσφατη συνέντευξή του στην «SD». Εννοείται ότι τα συγχαρητήρια και οι ευχές του Ζαγοράκη μεταφέρθηκαν από τον τεχνικό διευθυντή και στους ποδοσφαιριστές.

Γενικώς στο ξενοδοχείο της Εθνικής υπάρχει το κλίμα ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Το πιστεύει ο προπονητής και δεν το κρύβει στις συζητήσεις που γίνονται στο ξενοδοχείο. Το πιστεύουν και οι ποδοσφαιριστές. Δεν ξεχνούν όλοι αυτοί ότι η ομάδα ήταν πολύ κακή στο πρώτο μέρος. Θεωρούν όμως ότι έχει το μέταλλο να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες και να μένει ολοζώντανη ακόμα και μέσα από πολύ ζόρικες γι' αυτή καταστάσεις.

Ο Πιλάβιος, πάντως, έλεγε χθες σε «πηγαδάκι» στο media center του αθλητικού κέντρου της Εθνικής, ότι «δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθούμε από το γεγονός ότι η Τσεχία διασύρθηκε από τη Ρωσία». Και συμπλήρωνε, ότι η Τσεχία θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί είναι έμπειρη ομάδα σε τελικές φάσεις διοργανώσεων, σε αντίθεση με την Πολωνία. Ο δε Φύσσας μετά το ματς έκανε παράπονα στον διαιτητή Καρμπάγιο για τη διαιτησία του στο ματς. Πάντως γενικότερα οι άνθρωποι της ΕΠΟ μετά τον εκνευρισμό της Παρασκευής για τις αποφάσεις του διαιτητή, χθες έριχναν πλέον τους τόνους για το συγκεκριμένο θέμα και δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: