Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Λεβ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος»

Λεβ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος»
Με ωμό ρεαλισμό υποδέχτηκε τη νίκη της Γερμανίας επί της Πορτογαλίας ο Γιόακιμ Λεβ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ» κρατά το 1-0 κι όχι τη μη πειστική εμφάνιση της ομάδας του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας μου. Από άποψη τακτικής ήμασταν εξαιρετικοί. Στο πρώτο μέρος αμυνθήκαμε πολύ καλά, αλλά μας έλειψε κάτι στην επίθεση. Κερδίσαμε και αυτό μετρά. Δεχτήκαμε πίεση από την Πορτογαλία, αλλά αυτό ήταν φυσιολογική μετά την είδηση της ήττας της Ολλανδίας. Ξέραμε πως αν χάναμε θα είχαμε πρόβλημα, αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στον τομέα της παραγωγής φάσεων», τόνισε.

Ο σκόρερ των νικητών, Μάριο Γκόμεζ, είπε με τη σειρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής με εμπιστεύτηκε. Είχα καλό προαίσθημα από την πρώτη στιγμή και είμαι ικανοποιημένος που κατάφερα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη».

Ο αρχηγός της Γερμανίας, Φίλιπ Λαμ, ανέφερε: «Ήταν πολύ σημαντικό για μας να αρχίσουμε το τουρνουά με νίκη. Ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τις καλύτερες φάσεις στο ματς. Στο τέλος ήμασταν λίγο τυχεροί, αλλά σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται και η τύχη».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: