Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!

Buona sera, φίλες και φίλοι. Ξεκίνησε το Euro 2012 και μέχρι στιγμής είχαμε 3/4 επιλογές καθότι χάσαμε το over της Ολλανδίας που είχε μεν ευκαιρίες αλλά και «φλύαρη» υπεροχή η Δανία όμως πέτυχε το νικητήριο γκολ, με απογοήτευσε αυτή η Ολλανδία, ενώ και η Γερμανία δυσκολεύτηκε πολύ να καταβάλει την αντίσταση της Πορτογάλιας. Παραλίγο η Ελλάδα να κάνει την ανατροπή παίζοντας με 10 στο 2ο ημίχρονο, ενώ εντυπωσιακή η Ρωσία με πλασματικό σκορ 4-1 βάζει τις βάσεις για πρόκριση και πρωτιά στον όμιλο.
Σήμερα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Ισπανία-Ιταλία, που ναι μεν είναι φαβορί οι Ισπανοί αλλά τα βρίσκουν σκούρα απέναντι την Σκουάντρα ατζούρα, δεν μου αρέσει η σύνθεσή της (θα ήθελα Ντι Νατάλε από την αρχή), πιστεύω όμως ότι ένα ημίχρονο μπορεί να αντέξει παίζοντας τη γνωστή της άμυνα οπότε με ρίσκο Χ ημίχρονο. Στο άλλο ματς Ιρλανδία-Κροατία, πολύ  under βλέπω, με τον Τραπατόνι στην Ιρλανδία να παίζει κατενάτσιο, όποιος πετύχει το γκολ θα πάρει και τη νίκη, θα πάω με ρίσκο στο 0-1 goal και από την αρχή να επιτευχθεί ειδικά από τους Ιρλανδούς θα το διαφυλάξουν σαν «κόρη οφθαλμού»
Για την αυριανή ημέρα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Γαλλία-Αγγλία, όπου οι Άγγλοι μετά τις απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή, έχουν χάσει την ποιότητά τους, παίζουν άμυνα όλοι πίσω από την μπάλα θα κοιτάξουν να κλείσουν τους διαδρόμους και θα χτυπήσουν με αντεπιθέσεις, απέναντι σε μια ποιοτικότερη Γαλλία με τριπλέτα «μπουκαδόρων», Νασρί, Μπενζεμά, Ριμπερί, πιστεύω ότι μπορεί να σκοράρει στην κλειστή άμυνα της Αγγλίας οπότε ο καλοπληρωμένος άσος αξίζει το ρίσκο. Τέλος στο άλλο ματς του ομίλου Ουκρανία-Σουηδία, είδαμε ότι οι διοργανωτές θα «σπρωχθούν», όμως η Σουηδία με την ποιότητα του Ίμπρα μπορεί να σκοράρει ευκολάκις, οπότε θα πάω στο over με ρίσκο (αλλά και όποιος θέλει να παίξει  G/G) αφού η άμυνά της μου έχει δείξει μια αστάθεια!

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή): 

ΚΥΡΙΑΚΗ  10 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ   Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,10)
ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ  0-1 GOAL (2,70)

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΓΑΛΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ               1 (2,45)
ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ   OVER(2.5) (2,35)


Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Aline Domingos)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: