Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο Λο προτιμά ΝΒΑ, ο Παπανικολάου όχι!!

Ο Λο προτιμά ΝΒΑ, ο Παπανικολάου όχι
Διαφορετικά «θέλω» έχουν δύο πρωταγωνιστές της εξαιρετικής φετινής χρονιάς του Ολυμπιακού. Ο Έισι Λο μιλώντας σε γαλλική εφημερίδα κατέστησε σαφές πως προτεραιότητά του είναι να παίξει στο ΝΒΑ κι αν δεν βρεθεί κάτι που να τον… καλύπτει, δίνει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Παπανικολάου δεν σκέφτεται ακόμη το άλμα στον μαγικό κόσμο. «Το μέλλον ανήκει στον Ολυμπιακό», τονίζει ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός με θέλει, αλλά ακόμη είναι νωρίς», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε: «Το διασκέδασα, ήταν μία καταπληκτική χρονιά. Δεν κρύβω ότι θέλω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια για να αγωνιστώ στο ΝΒΑ, γι’ αυτό και θα περιμένω να δω τι ενδιαφέρον υπάρχει. Αν προκύψει κάτι καλό, θα το σκεφτώ. Διαφορετικά θα επιστρέψω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό».

Όσο για τον 22χρονο φόργουορντ, παρότι αμερικανικά ΜΜΕ τον θέλουν στα φετινά ντραφτ, εκείνος δεν βιάζεται να μετακομίσει στις ΗΠΑ. «Φυσικά και θέλω κάποια στιγμή να τεστάρω τις δυνατότητές μου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ποιος δεν ονειρεύεται να παίξει στο ΝΒΑ; Το χρωστάω στον εαυτό μου», δηλώνει στη «Real News», αλλά προσθέτει: «Δεν χρειάζονται βιαστικά βήματα. Έχω αρκετό χρόνο μπροστά μου για κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα συμβεί στο μέλλον. Άλλωστε έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, και το κυριότερο θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, Μαζί του θα βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Είμαι βέβαιος. Γι΄αυτό θα παίξω για έναν ακόμη χρόνο στην Ευρώπη και στη συνέχεια θα δούμε. Θα δω ποια ομάδα θα με επιλέξει και ίσως τότε σκεφθώ την πιθανότητα να πάω στο ΝΒΑ».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: