Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Σκάουτινγκ και προτάσεις από Γιουβέντους!!

Σκάουτινγκ και προτάσεις από Γιουβέντους

Μεταγραφική κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στην Γιουβέντους.

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται στην Πολωνία για να «τσεκάρει» τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Πολωνία και τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι με την Ολλανδία.

Την ίδια ώρα, όμως, οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ στην Νάπολι και τον Αλεσάντρο Μάρτρι ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι.

Πρόθεση της «Γηραιάς Κυρίας» είναι να ενισχυθεί με τον καλύτερο τρόπο εν όψει της νέας σεζόν, στην οποία θα συμμετάσχει στο Champions League και θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Ο Λεβαντόφσκι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι κοντά στην απόκτησή του και δίνει 20 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ.

Εκτός από τον Πολωνό επιθετικό, ο προπονητής της Γιουβέντους θα συνεχίσει το σκάουτινγκ για τον Φαν Πέρσι, βλέποντας από κοντά τον αγώνα Ολλανδία-Δανία.

Ο 28χρονος επιθετικός είναι ψηλά στη σχετική λίστα των «μπιανκονέρι» και το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ λήγει του χρόνου το καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ, η «Tuttosport» τονίζεται ότι η «Γηραιά Κυρία» κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Νάπολι για τον Καβάνι και φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ μαζί με τον Ιταλό διεθνή Μάτρι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: