Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Θέλει Γκέτσε ο Μουρίνιο!!

Θέλει Γκέτσε ο Μουρίνιο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ , Μάριο Γκέτσε. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Γερμανού διεθνή, και οι Μαδριλένοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει ότι ο 20χρονος άσος μπορεί να συνεργαστεί πολύ καλά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και μπορεί να του αναθέσει και ένα διαφορετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή. Ο ταλαντούχος παίκτης έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν που ολοκληρώθηκε , λόγω του τραυματισμού που αντιμετώπισε, όμως έχει αναρρώσει πλήρως, για αυτό και ο Γιόακιμ Λεβ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Euro.

O Γκέτσε έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ, αλλά πολλοί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του. Μάλιστα οι «μερένχες» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν και κάποιους παίκτες ως αντάλλαγματα για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, πέρα από τα χρήματα, ώστε να δελεάσουν το γερμανικό σύλλογο και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στην περίοδο που ολοκληρώθηκε ο 20χρονος διεθνής σε 17 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα σημείωσε 6 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: