Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Φαν Μάρβαϊκ: «Τόσες ευκαιρίες κι ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε»

Φαν Μάρβαϊκ: «Τόσες ευκαιρίες κι ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε»
Στη δυστοκία της ομάδας του και το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε χέρι μετά από προσπάθεια του Κλας Γιαν Χούντελααρ εντός περιοχής απέδωσε την ήττα-σοκ της Ολλανδίας από τη Δανία ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ.

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα με τίποτα», τόνισε ο προπονητής των «οράνιε» και πρόσθεσε: «Όταν έχεις τόσες φάσεις, πρέπει να σκοράρεις τουλάχιστον μία φορά. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Ο αντίπαλος έπαιζε πολύ κλειστά κι έπρεπε να αναζητήσουμε διάφορους τρόπους να διασπάσουμε την άμυνα της Δανίας. Συν τοις άλλοις, ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι. Στη φάση με τον Χούντελααρ υπήρχε πεντακάθαρο χέρι».

Για την απόδοση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, είπε: «Ο Φαν Πέρσι έπαιξε καλά, ήταν μέσα στις φάσεις κι έχασε κι αυτός πολλές ευκαιρίες. Δεν ήταν ο μόνος».

Όσο για το καθοριστικό παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης απέναντι στη Γερμανία, ανέφερε: «Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τη Γερμανία. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: