Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Στραβοπάτημα για την Μπόκα Τζούνιορς!!

«Φωτιά» πήρε η κορυφή της Clausura, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Αργεντινής, καθώς η Μπόκα Τζούνιορς έμεινε στο 1-1 με την Μπάνφιλντ.
Μπορεί η Μπάνφιλντ να αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το τέταρτο λεπτό λόγω αποβολής του Ροντρίγκο Πέπε, αλλά απέσπασε την ισοπαλία. Μάλιστα προηγήθηκε με κεφαλιά του Αγκουστίν Αλαγιές στο 47ο λεπτό. Ένα αυτογκόλ του Σαντιάγκο Λαντίνο διαμόρφωσε το 1-1 στο 50ό λεπτό για την Μπόκα, η οποία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι οι πρωτοπόροι έφτασαν στους 33 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Άρσεναλ Σαραντί. Από την πλευρά της, η Μπάνφιλντ συμπλήρωσε 11, παραμένει στην τελευταία θέση της Clausura και διατηρήθηκε εκτός της «καυτής» ζώνης στην τριετή κατάταξη.
Στους 31 βαθμούς έφτασαν οι Νιούελς Ολντ Μπόις, οι οποίοι κέρδισαν με 2-1 την Ιντεπεντιέντε. Ο Πάμπλο Πέρεζ ισοφάρισε στο 45ο λεπτό και ο Βίκτορ Ακίνο ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 82ο λεπτό. Στο 35ο λεπτό Ερνέστο Φαρίας είχε ανοίξει στο σκορ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έμειναν στους 18 βαθμούς. Αμφότεροι σύλλογοι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού.
Ακόμα, η Βελέζ Σάρσφιλντ συμπλήρωσε τριάντα βαθμούς επικρατώντας με 2-1 της Ατλέτικο Ραφαέλα. Οι Χουάν Μανουέλ Μαρτίνεζ και Μάουρο Ομπόλο διαμόρφωσαν το 2-0 με γκολ στο 52ο και 58ο λεπτό, αντίστοιχα. Ακολούθησε ο Σέζαρ Καριγκνάνο με το 2-1 στο 63ο λεπτό. Από την πλευρά της, η Ατλέτικο «κόλλησε» στους 18 βαθμούς και υποχώρησε στις θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία, οι οποίες καθορίζονται από τον μέσο όρο των τριών τελευταίων ετών.
Τέλος, οι Ουνιόν και Σαν Μαρτίν έμειναν στο 0-0. Οι μεν συμπλήρωσαν 23 βαθμούς και οι δε 19. Πάντως οι πρώτοι βρίσκονται στη 13η θέση της τριετής κατάταξης και η Σαν Μαρτίν Ντε Σαν Χουάν στη 17η, που προβλέπει αγώνες-μπαράζ για την παραμονή.
Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (09/06) αποτελέσματα της Clausura:
Μπάνφιλντ-Μπόκα Τζούνιορς 1-1
Νιούελς Ολντ Μπόις-Ιντεπεντιέντε 2-1
Ουνιόν Ντε Σάντα Φε-Σαν Μαρτίν Ντε Σαν Χουάν 0-0
Βελέζ Σάρσφιλντ-Ατλέτικο Ραφαέλα 2-1








πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: