Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Νέες επαφές Φαν Πέρσι με Γιουβέντους!!

Νέες επαφές Φαν Πέρσι με Γιουβέντους
Συνομιλία Φαν Πέρσι με Νέντβεντ περιελάμβανε το νέο επεισόδιο στο σήριαλ της μεταγραφής του Ολλανδού επιθετικού στη Γιουβέντους. Μάλιστα, τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι τα πράγματα κυλάνε ευνοϊκά για τους "γηραιά κυρία", με τον παίκτη να απορρίπτει το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επίσης ενδιαφέρεται.

Κι αυτό διότι ο αρχηγός της Άρσεναλ βρίσκει ελκυστικό το πρότζεκτ της Γιουβέντους, τόσο για το μέλλον της ομάδας όσο και τη θέση του ίδιου σε αυτή. Οι «μπιανκονέρι» μπορούν να εγγυηθούν στον Φαν Πέρσι ότι θα είναι το… πρώτο βιολί της ομάδας, με πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι της, κάτι που δεν μπορούν να του εξασφαλίσουν οι «πολίτες». Παράλληλα, στόχος της ομάδας του Τορίνο είναι να συνεχίσει να κατακτάει τίτλους, κάτι που λείπει από τον Ολλανδό.

Μοναδικός τομέας στον οποίο υπερέχει η πρόταση της Σίτι είναι ο οικονομικός, με τους Άγγλους να προσφέρουν 7 εκατ. ετησίως έναντι 5 της Γιουβέντους. Όμως, οι πρωταθλητές Ιταλίας υπόσχονται διάφορα μπόνους επίτευξης ατομικών στόχων ώστε να «ψαλιδίσουν» την διαφορά.

Βέβαια, φαίνεται πως και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη είναι ότι εφόσον φύγει από την Άρσεναλ, να το κάνει για μία ομάδα του εξωτερικού, για να μην δεχθεί την κατακραυγή των οπαδών της ομάδας, όπως συνέβη άλλωστε με τον Σαμίρ Νασρί το περασμένο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τους «κανονιέρηδες» εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, με τις συζητήσεις για ανανέωσή του να αναβάλλονται για μετά το Euro.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: