Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Πόστιγκα: «Φταίω και εγώ»

Πόστιγκα: «Φταίω και εγώ»
Το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για την ήττα της Πορτογαλίας από τη Γερμανία ανέλαβε ο Έλντερ Πόστιγκα. Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου κόντρα στα «πάντσερ», αλλά υποστήριξε ότι η επίτευξη ενός γκολ είναι ομαδική δουλειά.

«Προφανώς αισθάνομαι υπεύθυνος διότι έπαιξα στην κορυφή της επίθεσης και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Όμως αυτό δεν απογοητεύει μόνο εμένα, αλλά όλους τους συμπαίκτες μου. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα», δήλωσε ο 30χρονος στράικερ.

O άσος της Σαραγόσα σχολίασε ακόμη τις κριτικές που υπάρχουν για το ότι η Πορτογαλία δεν τα καταφέρνει στις μεγάλες διοργανώσεις:

«Νομίζω ότι στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν αρκετά καλοί. Αγωνιστήκαμε με ένα ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο και φτάσαμε πολύ κοντά στο να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία επιτυχία. Είχαμε κάποια άσχημα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού μας αλλά είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα οι ευκαιρίες που φτιάχνουμε, θα τις μετατρέψουμε σε γκολ. Πρέπει να έχουμε υπομονή».

Οι Ίβηρες θα αντιμετωπίσουν τη Δανία στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου και θέλουν τη νίκη για να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης.

«Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας με τους Δανούς είναι πολύ καθοριστικός, διότι πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Θα καθαρίσουμε το μυαλό μας από τον αγώνα με τη Γερμανία και θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η νίκη» συμπλήρωσε ο Πόστιγκα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: