Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

«Να μην χάσουμε πάλι στην πρεμιέρα»!!

«Να μην χάσουμε πάλι στην πρεμιέρα»!
Να μην ξεκινήσουν… με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο Euro θέλει ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Ο προπονητής των «φούριας ρόχας» πιστεύει πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τη δική της πρεμιέρα, ενώ τόνισε πως πάντα το πρώτο ματς έχει μεγάλη σημασία.

«Είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Δεν θέλουμε να κάνουμε το ίδιο ξεκίνημα που είχαμε κάνει πριν από δύο χρόνια στη Νότια Αφρική. Άρα, δεν θέλουμε να χάσουμε πάλι στην πρεμιέρα μας. Πρέπει να ξεκινήσουμε ιδανικά, καθώς σε ένα όμιλο με τέσσερις ομάδες το πρώτο παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας», τόνισε αρχικά ο Ντελ Μπόσκε, ενώ, στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν πάντα αμφιβολίες για τη βασική ενδεκάδα. Ιδιαιτέρως, όταν υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός. Έχουμε καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας».

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε και για τον ομόλογό του της «σκουάντρα ατζούρα» , Τσέζαρε Πραντέλι. «Από τότε που ανέλαβε τα ηνία της εθνικής Ιταλίας, η ομάδα άλλαξε το στυλ παιχνιδιού της και τώρα είναι ιδιαίτερα δυνατή. Ωστόσο, εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για κάθε δυσκολία που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: