Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ερχεται ο Νέτο

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος ολοκλήρωσε τις διακοπές του στη Βραζιλία, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η δική του πορεία δεν συμβαδίζει με αυτή του Αρη, κάτι άλλωστε που είχε επισημάνει, μιλώντας στη NOVA, λίγο πριν τελειώσει η φετινή σεζόν.
Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι ο τρόπος του διαζυγίου του με τους κιτρίνους οι οποίοι του οφείλουν πάρα πολλά χρήματα και μέχρι στιγμής ουδεμία επικοινωνία υπήρξε για την τακτοποίηση του θέματος. Και πως μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, όντας η ομάδα στη συγκεκριμένη τραγική οικονομική κατάσταση.
Πάντως ο Νέτο ελπίζει σε μια ομαλή διευθέτηση της οφειλής με παράλληλη λύση του συμβολαίου, προκειμένου ελεύθερος, πλέον, να κοιτάξει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Κύπρου είναι υπαρκτό, επομένως δεν θα δυσκολευτεί καθόλου στον τομέα αυτό. Το μόνο που τον φοβίζει σε αυτό το ενδεχόμενο είναι η πτώση που θα υποστεί η αξία του, αγωνιζόμενος σ΄ ένα πρωτάθλημα κατώτερο του ελληνικού, ωστόσο τέτοια εποχή, τέτοια λόγια..     

Δεν υπάρχουν σχόλια: