Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ένας 11χρονος διέλυσε την ασφάλεια!!

Ο Δήμος Μπουλούκος γράφει από το Λονδίνο στο για ένα απίστευτο περιστατικό που ρεζίλεψε τα μέτρα ασφαλείας των Βρετανών.
Ένας 11χρονος διέλυσε την ασφάλεια!
Οι Άγγλοι έχουν να λένε για τα μέτρα ασφαλείας τους στους Ολυμπιακού Αγώνες του Λονδίνου. Ωστόσο, ένας 11χρονος κατάφερε να τους κάνει ...ρεζίλι!
Ο πιτσιρικάς επιβιβάστηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης με κατεύθυνση το Μάντσεστερ, ταξιδεύοντας χωρίς διαβατήριο, χωρίς ταυτότητα και χωρίς κάρτας επιβίβασης. Κι όμως, κατάφερε να μπει στο αεροπλάνο και να φτάσει στο προορισμό του χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς! Το περιστατικό προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς υποτίθεται ότι τα μέτρα ασφαλείας ξεκινούν από τα αεροπλάνα, όπου γίνονται αυστηροί έλεγχοι.

Έχει προκληθεί αρκετός θόρυβος και η κυβέρνηση ρίχνει ευθύνες  στην αεροπορική εταιρεία Jet1, αλλά όπως και να έχει, είναι παράξενο το πως πέρασε από όλα τα σημεία ελέγχου, ακόμα κι αν ήταν ελλιπής ο έλεγχος της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδάκι εντοπίστηκε από άλλους συνταξιδιώτες του που τον είδαν μόνο του και με παράξενη συμπεριφορά, ειδοποίησαν τους ανθρώπους της εταιρείας και έτσι το κατάλαβαν!
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: