Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τιμωρία για Κεϊτά!!

Τιμωρία για Κεϊτά
Τα γραφόμενα στον ελληνικό Τύπο πως ο Πολ Κεϊτά τιμωρήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το περιστατικό που συνέβη την Τρίτη δεν ισχύουν. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Αγιαξ της Ηπείρου», ο Αφρικανός μέσος τιμωρήθηκε για τα κατ’ εξακολούθηση πειθαρχικά παραπτώματα που έχει υποπέσει τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Διευκρινίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής Πολ Κειτά τιμωρήθηκε για πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσε κατ’ επανάληψη τις προηγούμενες μέρες στο κέντρο προετοιμασίας της ομάδας και όχι για ένα συγκεκριμένο, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε από μερίδα του Τύπου».

Εν τω μεταξύ, πολύ φασαρία έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΣ για τους ρόλους που θα έχουν οι προπονητές των μικρών τμημάτων της ομάδας. Έτσι, με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ενημερώνει πως ότι επίσημο υπάρχει ανακοινώνεται, πως δεν έχει γίνει καμία υπόδειξη από τον τεχνικό της U21 για τη στελέχωση άλλων τμημάτων και πως δεν πρέπει να υπάρχει αυτή την εποχή κόντρα με τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κατ’ επανάληψη έχει τονίσει πως οτιδήποτε αφορά την ομάδα επιβεβαιώνεται και έχει ισχύ, εφόσον ανακοινώνεται από το επίσημο site της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σέβεται τον θεσμικό ρόλο του ερασιτέχνη ΠΑΣ και για αυτό τον λόγο ζητά τη γνώμη και συμβουλή του σε οτιδήποτε αφορά τα τμήματα των υποδομών., διατηρώντας, όμως, πάντα το δικαίωμα της τελικής απόφασης.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο προπονητής της U21, Γιάννης Τατσης, ‘μοίρασε ρόλους’, καθότι ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε εισήγηση η υπόδειξη από μέρους του για οτιδήποτε, πέραν όσων αφορά τις προτάσεις του για την οργάνωση της U21 που έχει αναλάβει την ευθύνη.

Τα μέλη που στελέχωσαν την U17, U21 είναι επιλογές του κ. Παπαγεωργίου, ο οποίος έχει πλέον την ευθύνη των υποδομών και, κατά συνέπεια, δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό, μιας και οποιαδήποτε άλλη επιλογή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του, θα έθετε σε αμφισβήτηση τον θεσμικό ρόλο του.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καλεί τον ερασιτέχνη ΠΑΣ να χαμηλώσει τους τόνους της όποιας αντιπαράθεσης θεωρεί ότι προέκυψε, καθότι αυτή μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στην ομάδα μας.

Υπάρχουν, πλέον, πολύ πιο σοβαρά ζητήματα που θα πρέπει να ασχοληθούμε ,από κοινού, να επιλύσουμε, από το να αντιπαρατιθέμεθα δημόσια, ουσιαστικά, για το ποιος πρέπει να είναι προπονητής στην U17, τη στιγμή, μάλιστα, που υπάρχει καθ’ ύλην αρμόδιος για την επιλογή αυτού, οπότε και δεν πρέπει να υπάρχει από κανέναν παρέμβαση στις αποφάσεις του».

Στα αγωνιστικά, πραγματοποιήθηκαν και την Τετάρτη δύο προπονήσεις. Στην πρωινή, δόθηκε βάρος στην ενδυνάμωση και στην απογευματινή στην αμυντική τακτική.

Την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί μια πρωινή προπόνηση.

Τέλος, το φιλικό με τη Βέροια θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 18:45 στο γήπεδο του ξενοδοχείου όπου διαμένει η «βασίλισσα του Βορρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: