Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

"Ιστορικό ματς"!

Για παιχνίδι-σταθμό στην ιστορία του Αστέρα είναι αυτό με την Ίντερ Μπακού στη Τρίπολη, όπως δήλωσε ο τεχνικός των Αρκάδων στην συνέντευξη Τύπου.
"Ιστορικό ματς"
Aναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα:«Ένα παιχνίδι-σταθμός για την ιστορία του Αστέρα και της πόλης, μια μεγάλη γιορτή για Αρκαδία. Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, το πρώτο αποτέλεσμα είναι θετικό για εμάς, δεν λαμβάνουμε υπόψη μας το σκορ του πρώτου αγώνα, πάμε για τη νίκη», συμπλήρωσε ο προπονητής του Αστέρα και πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο το έργο μας, θέλει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι. Πιστεύω μέχρι το τέλος θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με αυτή τη φράση κλείνω την τοποθέτηση μου, θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία στην Ευρώπη και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και σε όλο τον κόσμο της Αρκαδίας».
Για τα πλάνα του για τη ρεβάνς: «Σχεδιάσαμε τα πλάνα μας στην προετοιμασία για αυτά τα ματς. Το πολύ 1-2 αλλαγές θα έχει η ομάδα. Σίγουρα, έχουμε ομοιογένεια καθώς έχουμε την περσινή ομάδα και αυτό μας βοήθησε στην ισορροπία στο παιχνίδι μας. Για το πόσο ασφαλείς είμαστε, αυτοπεποίθηση μας δίνει η συμπεριφορά και η απόδοση και όχι το σκορ του πρώτου ματς».
Για το αν έχει γίνει προετοιμασία και για πέναλτι: «Υπάρχουν πιθανότητες και για αυτό. Είναι μια επιθετική ομάδα η Ίντερ, με επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα έχουμε προετοιμαστεί και για αυτό το ενδεχόμενο».
Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο και τι τον δυσκολεύει από την Ίντερ: «Η Ίντερ Μπακού έχει πολύ καλό ρυθμό, παίζει συνδυαστικά, είναι πολύ καλή ομάδα και προσπαθώ να αντιμετωπίσω αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα».
Για τη σημασία του αγώνα: «Υπάρχει ικανοποίηση από τους ιδιοκτήτες γιατί μια ομάδα από την Αρκαδία συμμετέχει σε ευρωπαϊκά κύπελλα».
Για το αν οι παίκτες του Αστέρα βλέπουν υπεροπτικά το ματς: «Ίσα-ίσα, οι παίκτες μου σεβάστηκαν πολύ το παιχνίδι από την επόμενη ημέρα. Απλώς θα πω ότι η ομάδα έχει πολλούς Λατίνους παίκτες. Από Αργεντινή, Βραζιλία, Ισπανία, και αυτός είναι ένας τρόπος που οι παίκτες μου αποφορτίζονται, αποβάλλουν το στρες. Εκτιμάμε πάρα πολύ την Ίντερ Μπακού, την ευχαριστούμε και ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο Μπακού».
Για τα ατού της Ίντερ Μπακού που δεν τα είδαμε στο πρώτο ματς: «Νομίζω σε αυτό το στοιχείο δούλεψε καλά ο Αστέρας στην πίεση και είχαμε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και περιορίσαμε την επίθεση της Ίντερ Μπακού».
Για το Μπακασέτα: «Ο Τάσος σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πρώτο ματς. Ο Μπακασέτας και ο Κουρμπέλης απουσίαζαν για ένα μήνα με την Εθνική Νέων. Είναι παίκτες ενδεκάδας. Η αποχή και η απουσία από την προετοιμασία κάνει αμφίβολη τη συμμετοχή τους στο αυριανό ματς».
Για το αν πιστεύει ότι έχει επιθετικό πρόβλημα ο Αστέρας: «Η Ίντερ Μπακού δεν είχε δεχθεί γκολ και είχε πολύ λίγες ευκαιρίες. Αυτό είναι γιατί η Ίντερ όταν αμύνεται παίζει με πέντε παίκτες στην άμυνα. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αυτό. Εμείς κάναμε φάσεις και βγάλαμε γκολ. Ο Περόνε, ο Ράγιος, ο Ναβάρο, ο Μπακασέτας μας καλύπτουν επιθετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: