Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τριάρα ο Πανιώνιος!!

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα του Πανιωνίου στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό της, στο οποίο επικράτησε της Κορίνθου με σκορ 3-0.
Καμία δυσκολία δε συνάντησε η ομάδα του Πανιωνίου απέναντι στην Κόρινθο, επί της οποίας επικράτησε εύκολα με 3-0.
Οι ομάδα της Νέας Σμύρνης, παρόλο που έπαιζε το δεύτερο παιχνίδι σε ισάριθμες ημέρες, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Πανιώνιος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ. Τελικά το κατάφερε με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα.
Ο Βασίλης Μπούζας στην πρώτη του εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι, εκτέλεσε κόρνερ και ο Χρήστος Αραβίδης με εντυπωσιακό άλμα και κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του έμπειρου επιθετικού στη φετινή προετοιμασίας, καθώς είχε σκοράρει και κόντρα στην Αλβανική Μπιλίς.
Πριν καλά καλά περάσουν δύο λεπτά, ο Ανδρέας Σάμαρης έκανε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητα του Πανιωνίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος συνέχισε να είναι καλύτερος και να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα από τους αντιπάλους του. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 78', όταν ο Μενδρινός έκανε τη σέντρα, ο Σταυροθανασόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κουλουχέρης τη δεύτερη με αποτέλεσμα να γράψει το 3-0.
Η σύνθεση του Πανιωνίου:
Περιστερίδης (46' Ανέστης), Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κούρντι (67' Ντούνης), Καλαϊτζίδης (46' Γιαννούλης), Ανδράλας (75' Κουλουχέρης), Μπούζας (33' Σπυρόπουλος), Σάμαρης, Δρόσος (67' Μενδρινός), Σμυρλής (46' Βλάχος), Αραβίδης (70' Σταυροθανασόπουλος).
Επόμενο φιλικό παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 29 Ιουλίου, το οποίο θα διεξαχθεί επίσης στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: