Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μονόδρομος η Β' Εθνική για την Ένωση!!

Η Α.Ε.Κ. δήλωσε συμμετοχή στη Β' Εθνική και με ανακοίνωσή της εξήγησε τους λόγους της απόφασής της, την οποία ουσιαστικά χαρακτήρισε όχι λύση ανάγκης, αλλά μονόδρομο.
Μονόδρομος η Β' Εθνική για την Ένωση
Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου Α.Ε.Κ. ως όφειλε για να μην υπάρξει αφανισμός της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ, λόγω της μη δήλωσης της ομάδας από την ΚΑΕ-Α.Ε.Κ στην Α2 Κατηγορία, κατέθεσε δήλωση συμμετοχής στην Β΄ Κατηγορία Ανδρών με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. που συγκλήθηκε εκτάκτως.
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε και να επισημάνουμε στους φιλάθλους μας τα εξής:
Α. Εάν το Αθλητικό Σωματείο δεν κατέθετε δήλωση σήμερα, η ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ δεν θα αγωνιζόταν φέτος σε καμία κατηγορία και την επόμενη σεζόν θα ξεκινούσε από την τελευταία τοπική κατηγορία.
Β. Το Σωματείο Α.Ε.Κ. δεν είχε το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στην Α2, αλλά μόνο στην Β' Κατηγορία, δεδομένου ότι δεν είναι ΚΑΕ ή ΤΑΚ.
Γ. Μέσα από αυτήν την επίπονη διαδικασία για όλους μας, ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων της Α.Ε.Κ. θα αρχίσει η Αναγέννηση της Μπασκετικής Α.Ε.Κ., απαλλαγμένη και καθαρή από χρέη, κι η προσπάθεια για να ξαναβάλουμε τη Βασίλισσα στον θρόνο της.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: