Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Αποστολίδης: «Δεν υπάρχει σιγουριά με Σαββίδη»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, εκφράζοντας τις αμφιβολίες του σχετικά με το κατά πόσο θα μπει στα κοινά της ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα δεν θα πρέπει να αποδυναμωθεί άλλο, μετά τις τελευταίες πωλήσεις.

Αναλυτικά:

Στην αρχική του τοποθέτηση υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ υπάρχει μια σύνθετη κατάσταση. Είναι ένα κομβικό σημείο αυτό το χρονικό διάστημα. Υπάρχει αυτή η ανανέωση με τα νέα παιδιά. Από την άλλη, για να προχωρήσει αυτή η ιστορία, η πρώτη ομάδα θα πρέπει να έχει καλό κορμό για να αφομοιώσει αυτά τα παιδιά Αυτή τη στιγμή γίνεται μια διαδικασία απομακρύνσεων. Εδώ μπαίνει ο παράγοντας Σαββίδη, κατά πόσο θα μπουν τα κεφάλαια από πλευράς του» και πρόσθεσε:

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα πρέπει να μεριμνήσει, έτσι ώστε να διατηρήσει έναν καλό κορμό για να μπορεί να κάνει κάτι με τις υποδομές. Αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήταν σίγουρη, ότι ο Σαββίδης θα μπει στην ομάδα, τότε δεν θα πουλούσε άλλους παίκτες, για να διατηρήσει μια καλή ομάδα και να εφαρμοσθεί το μελλοντικό σχέδιο με τις ακαδημίες. Δημιουργούνται τώρα οι προϋποθέσεις.

Για την επένδυση Σαββίδη: «Δεν υπάρχει σιγουριά αν θα έρθει ο Σαββίδης. Η ομάδα πορεύεται με την πολιτική ότι δεν θα έρθει. Αν ο Σαββίδης έχει πρόθεση και σκοπό να πάρει την ομάδα, τότε θεωρώ ότι θα έστελνε το μήνυμα ότι μπαίνει για να μην γίνουν κάποιες κινήσεις. Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι ούτε ο ίδιος ο Σαββίδης δεν ξέρει αν θα μπει στην ομάδα. Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα μπει. Πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζεται για να είναι έτοιμος όταν και αν θα αναλάβει. Μπορεί αν θέλει πραγματικά να μπει και να εξαρτιέται κάποιους άλλους παράγοντες εκτός ποδοσφαίρου».

Για το αν θα πρέπει να αποχωρήσουν οι Μαλεζάς-Σαλπιγγίδης: «Πιστεύω ότι μετά από τις αναγκαστικές προσαρμογές του τελευταίου εξαμήνου με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να αποδυναμώσει περεταίρω την ομάδα. Οι Μαλεζάς και Σαλπιγγίδης είναι βασικοί παίκτες και βασίζεται σε αυτούς η ομάδα. Αυτή είναι η άποψή μου».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: