Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Αποκλειστικό: Αναβολή και συναπόφαση 4 φορέων!!

Η συνεδρίαση της ΕΠΟ μπορεί να πλησιάζει προς το τέλος της, όμως τελική απόφαση δεν πάρθηκε, με αποτέλεσμα η αγωνία να παραμένει στους ανθρώπους του Ηρακλή.

Όπως αποκάλυψε το «Αθλητικό Metropolis», η απόφαση θα ληφθεί από 4 φορείς και συγκεκριμένα από την ΕΠΟ , την Πολιτεία και τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων της Superleague και της Football League. To ζητούμενο είναι η διάρκεια της συγκεκριμένης παράτασης, καθώς δεν έχει οριστεί πότε θα αποφασιστεί το μέλλον του Ηρακλή, της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, με το φετινό καλοκαίρι να αναμένεται... μακρύ, όπως και πέρυσι.

Στη σημερινή συνεδρίαση, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, εμφανίστηκε θετικός στην άνοδο του Ηρακλή στη Football League, όμως όχι της νεοσύστατης ομάδας, μετά τη συνένωση με τους Πόντιους Κατερίνης. Αυτό όμως δεν θα φέρει λύση, αφού ο Ηρακλής θα κουβαλήσει τα παλιά χρέη του, αν περάσει η συγκεκριμένη πρόταση.

Βέβαια η θέση του Θεόδωρου Κουρίδη για την ομόφωνη έγκριση όλων των ομάδων που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να ανέβουν κατηγορία, αλλά και οι αντιδράσεις της Superleague σε αυτό το ενδεχόμενο αποτελούν «αγκάθια» προς αυτή την κατεύθυνση. Η διχογνωμία αυτή οδηγεί σε αναβολή, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν αντιδράσεις και ομάδων της Football League, όπως της Νίκης Βόλου, αφού η απόφαση είναι κοινή και για τον Ολυμπαικό Βόλου.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: