Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Tι "παίζει" με Ιωαννίδη και Άρη;

Ο Γιώργος Ιωαννίδης είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον ΑΡΗ  για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και το θετικό στην περίπτωση του είναι ότι εμπίπτει στο ηλικιακό όριο των μεταγραφών που μπορεί να κάνει η ομάδα. Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες αν και έγινε μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, διαπιστώθηκε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του παίκτη φαίνεται πως ζήτησε η ετήσια αμοιβή του παίκτη του να είναι 150.000 ευρώ.

Η «κίτρινη» διοίκηση μόλις άκουσε αυτό το ποσό δεν πίστευε στα αυτιά της.... Έτσι, αν και το ενδιαφέρον της είναι δεδομένο, με αυτό το ποσό δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να παίξει κάποτε στο Κλεάνθης Βικελλίδης. Γι αυτό το λόγο, ξεκαθαρίστηκε στην πλευρά του παίκτη πως μόνο αν ρίξει τις απαιτήσεις του ο ΑΡΗΣ θα κινηθεί και για την απόκτηση του.

Να θυμίσουμε πως ο Ιωαννίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή και έπειτα πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό στον οποίο αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: