Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Αποκλειστικό-Βέρνερ: «Ζωηρό το ενδιαφέρον για Μαλεζά»

Μιλώντας αποκλειστικά στο metrosport.gr ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Βολφ Βέρνερ αναφέρθηκε στην υπόθεση μεταγραφής του Στέλιου Μαλεζά στο γερμανικό σύλλογο, επιβεβαιώνοντας το ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.

«Υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά, αλλά και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από την ομάδα μας. Για το Σαλπιγγίδη δεν βλέπω να προχωράει το θέμα. Ο προπονητής μας βέβαια είχε μια ευγενική συζήτηση μαζί του στην Ολλανδία, αλλά πιστεύω ότι δε θα προχωρήσει, λόγω των υψηλών απαιτήσεων.

Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι όμως ότι για τον Μαλεζά θα προχωρήσουμε για αυτό και αύριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο προπονητή μας, Νόρμπερτ Μάιερ, για να παρακολουθήσει το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν».

Για τις διαπραγματεύσεις της Φορτούνα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο κ. Βέρνερ είπε: «Πάγια πρακτική της ομάδας μας είναι να μην αναφέρεται δημόσια σε ποσά, κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Θα τον δει ο προπονητής μας και θα συνεχιστούν οι επαφές και τις επόμενες μέρες».

Τους προτάθηκε και ο Μόρας!

Αυτό που προέκυψε πάντως από την συζήτησή μας με τον Βολφ Βέρνερ είναι ότι ως εναλλακτική λύση για τη θέση του κεντρικού αμυντικού έχουν και τον Βαγγέλη Μόρα! Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, ενδιαφέρει και την ΑΕΚ, αλλά έχει προταθεί στη Φορτούνα, που πάντως πρώτα στη λίστα έχει τον Μαλεζά.
Ακόμη, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου του Ντίσελντορφ δεν έκρυψε την οργή του για ορισμένα δημοσιεύματα της Bild τον τελευταίο καιρό, τα οποία θεωρεί ανυπόστατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: