Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

«Να πάει στο σπιτάκι του ο Κουρίδης»

Ο Διονύσης Ψωμιάδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη θέση του Κουρίδη στο θέμα του Ηρακλή, τη στήριξη που θα έπρπεπ να έχει ο «Γηραιός» από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Για την πρόταση Κουρίδη, ο οποίος πρότεινε να ανέβει ο Ηρακλής στη Football league, μόνο με την συγκατάθεση όλων των ομάδων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων: «Το λέει ο νόμος αυτό; Έχω χάσει τη μπάλα από τότε που έπεσαν οι τρεις ομάδες ενώ αγωνιστικά είχαν σωθεί. Το ίδιο έγινε και με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Αποφάνθηκαν ότι αυτές οι ομάδες θα πρέπει να καταλήξουν στη Δ Εθνική. Είναι ντροπή. Είναι έγκλημα να ανέβουν στη Β κατηγορία. Το θέμα είναι να επιστρέψου στην πρώτη κατηγορία και να επανέλθουν στην κατάσταση που ήταν. Αυτοί δυσφημούν και το ελληνικό ποδόσφαιρο με αυτό που κάνουν. Τι σχέση έχει ο Κουρίδης με την ΕΠΟ; Είναι ο γενικός δερβέναγας τη ΕΠΟ; Δεν είναι νομικός σύμβουλος. Έχει πάρει σύνταξη. Να πάει στο σπιτάκι του».

Στη συνέχεια είπε: «Δυσφημίστηκε και η Ένωσή μας και ο πρόεδρός μας. Δεν υπήρξε συμπαράστασης από κανέναν στη Θεσσαλονίκη. Που ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη; Γιατί δεν συγκρότησαν επιτροπές, γιατί δεν συνένωσαν τις δυνάμεις του;. Ήταν υπόθεση της Θεσσαλονίκης και έπρεπε να ήταν δίπλα από τον Ηρακλή».

Για τις πιθανότητες του Ηρακλής να ανέβει κατηγορία: «Νομικά αν το πάρουμε δεν υπάρχει ελπίδα. Αλλά αυτό που λέει ο Κουρίδης, θα ήθελα να το διαβάσω κάπου».

Στον επίλογό του αναφέρθηκε στις πιθανότητες να κερδίσει την προεδρία της ΕΠΟ: «Το χειρότερο είναι ότι όλοι φωνάζουν για την εξυγίανση αλλά ψηφίζουν ακαθαρσία, όταν έρχεται η ώρα. Αυτό γίνεται κάθε φορά που έχουμε εκλογές.Θα πολεμήσω. Έχω συνηθίσει άλλωστε. Μέχρι τώρα δεν έχω χάσει. Ας πούμε ότι είμαι ένα αουτσάιντερ. Θα περιμένουμε…».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: