Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Άρεσε ο Ατρόμητος!!

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 της Λίτεξ στο πρώτο του φιλικό στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Ο Ιγκλέσιας στο 4’ το πρώτο γκολ της σεζόν, ενώ ο Καραγκούνης, ο οποίος έχασε και πέναλτι, το 2-0 στο 53’. Μείωσαν οι Βούλγαροι με πέναλτι του Τσβετάνοφ στο 87’.
Άρεσε ο Ατρόμητος!
Ο Ιγκλέσιας, μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με σουτ και έδωσε… άλλο αέρα στην ομάδα.
Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Μπάγεβιτς, έδειξαν να ψάχνουν τα πατήματά τους και κυρίως να προσπαθούν, σε συνθήκες αγώνα, να καταλάβουν τα «θέλω» του Σερβοέλληνα τεχνικού. Το 4-2-3-1 δεν απέδωσε ιδιαίτερα καθώς έλειψε η δημιουργία και η… φαντασία στην επίθεση. Αμυντικά, δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα και το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τελείως διαφορετικά πρόσωπα για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες με διαφορετικό προφίλ αλλά με την ίδια… συνήθεια. Ο Φυτανίδης εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας της Λίτεξ έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο επερχόμενο Καραγκούνης έκανε το 2-0 για την ομάδα του Μπάγεβιτς.
Ο νεαρός άσος μπορεί να έχασε πέναλτι, λίγο αργότερα, έδειξε όμως με την παρουσία του πως καλά κάνει ο έμπειρος προπονητής και τον υπολογίζει τόσο για το δεξί άκρο, όσο και για το ρόλο πίσω από τον επιθετικό.
Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν με τον Ατρόμητο να χάνει κάποιες ευκαιρίες με τον πολύ καλό και δραστήριο Καραμάνο, αλλά και τον Καλλέργη. Το μόνο που άλλαξε πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ήταν η μείωση του σκορ από το πέναλτι του Τσβεντάνοφ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: