Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ζαρντίμ: «Μετά την Πορτογαλία θα πάρω αποφάσεις»

Ζαρντίμ: «Μετά την Πορτογαλία θα πάρω αποφάσεις»
Την ευκαιρία να ολοκληρώσει την άποψη του για το ρόστερ του Ολυμπιακού ώστε στην συνέχεια να αποφασίσει σε ποιες θέσεις χρειάζεται η ομάδα του ενίσχυση, έχει στα φιλικά της Πορτογαλίας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Μετά την νίκη επί της Φαρένσε, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην ενσωμάτωση των διεθνών που όπως είπε όμως, δεν είναι ακόμα στην καλύτερη κατάσταση.

«Θέλω να γνωρίσω καλύτερα τους παίκτες μου και αυτά τα ματς είναι για αυτή τη δουλειά. Μετά θα δουλέψουμε καλύτερα με την ομάδα που θα μείνει όλη την σεζόν και θα δούμε και τι παίκτες χρειαζόμαστε. Αυτά τα ματς είναι για να δω τους παίκτες που έχουμε και μετά από αυτά εδώ στην Πορτογαλία θα πάρω τις αποφάσεις μου για το ρόστερ», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Όσο για την είσοδο των διεθνών, πρόσθεσε: «Έφεραν την ποιότητα που ήλπιζα να φέρουν αλλά ακόμα επειδή είναι στην αρχή της προετοιμασίας τους, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση»

Για την απόκτηση του Γκρέκο, είπε: «Είναι ένας παίκτης που έρχεται σε θέση που θέλαμε βοήθεια. Είναι καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: