Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τι συμβαίνει με "Σάλπι", Μαλεζά!!

Στην περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Στέλιου Μαλεζά, οι ισορροπίες είναι λεπτές και αύριο είναι η καταλυτική μέρα όσον αφορά στο μέλλον της συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ.
Τι συμβαίνει με "Σάλπι", Μαλεζά
Η περίπτωση Σαλπιγγίδη είναι ξεκάθαρα πιο δύσκολη γιατί απλούστατα τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ είναι πάρα πολλά και θα πρέπει να εγγυηθεί πως θα τα πάρει το συντομότερο δυνατό.
Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη, αλλά και σε ολόκληρο τον μηχανισμό γύρω από την ομάδα, πως όποια και να είναι η απόφασή του θα τον στηρίξει, όμως το ζητούμενο είναι να τα βρούνε για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Αύριο, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος θα κάνει και τις τελικές επαφές. Το θέμα δεν έχει να κάνει τόσο με τα νούμερα, όσο με την προσέγγιση και τις εγγυήσεις ως ο παίκτης θα μπορέσει να ευχαριστηθεί την παραμονή του στον ΠΑΟΚ.
Στη περίπτωση του Στέλιου Μαλεζά, τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά. Ο ΠΑΟΚ του έκανε πρόταση ανανέωσης στα λεφτά που του έδωσε η Φορτούνα και περιμένει την θέση του. Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης δεν περίμενε αυτή τη πρόταση και πριν γίνει αυτή έδειχνε αποφασισμένος να φέρει κάποια χρήματα στον ΠΑΟΚ και να κυνηγήσει το όνειρο της παρουσίας του σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα.
Αύριο, όταν και θα απαντήσει, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θέλει να μείνει ή όχι.
Αν πει πως θέλει να αποχωρήσει, τα πάντα θα κριθούν από τη διαπραγμάτευση που θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τη Φορτούνα. Η ΠΑΕ, θέλει σίγουρα ένα ποσό μεγαλύτερο των 400ων χιλιάδων ευρώ και θα προσπαθήσει να πάρει όσα περισσότερα γίνεται.
Αν απαντήσει θετικά στη πρόταση ανανέωσης, τότε θα κλείσει το θέμα και ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα.
Μέσα σε όλα τα παραπάνω, ο ΠΑΟΚ καλείται να χειριστεί δύο πολύ λεπτές υποθέσεις, παραμονές του επίσημου ντεμπούτου του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ιδιαίτερα στα στόπερ, ενδεχόμενο αποχώρησης του Μαλεζά ναι μεν θα φέρει νέο στόπερ, αλλά δύσκολα θα έχει προσαρμοστεί μέχρι τον πρώτο τουλάχιστον αγώνα.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: