Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Στοφορόπουλος: «Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για την απόφαση»

Ο Ηλίας Στοφορόπουλος δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος σχετικά με την απόφαση που θα πάρει από την ΕΠΟ για το μέλλον του Ηρακλή, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά των φορέων της ομοσπονδίας και ειδικά κατά του Θεόδωρου Κουρίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Στην αρχική του τοποθέτηση εξέφρασε την απαισιοδοξία του για την τελική απόφαση που θα παρθεί από την ΕΠΟ: «Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Η ΕΠΟ μου θυμίζει την τρόικα. Προσπαθεί να μας δείξει ότι όλα έχουν γίνει σωστά και όλοι οι άλλοι έχουν κάνει λάθος. Δεν ξέρω τι να πω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στάση του Θεόδωρου Κουρίδη και στα εμπόδια που θέτει στον Ηρακλή: «Πρέπει να θυμηθούμε ποιος είναι κύριος Κουρίδης. Είναι ο περίφημος νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ που είπε ότι δεν μπορεί αν πει το έχουν οι άλλοι φάκελοι για να μην αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από την ΟΥΕΦΑ. Ο κύριος Κουρίδης παραιτήθηκε γιατί δεν ήθελε να πάει φυλακή. Τι μας λένε τώρα;».

Σχετικά με τα πεπραγμένα της ΕΠΟ στην υπόθεση Ηρακλής είπε: «Η νομική υπηρεσία λέει πως έχει πρόβλημα. Μας δουλεύουν κανονικά και με το νόμο, ενώ πέρυσι έλεγαν για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και όλα πάνε καλά. Το δίκιο δεν μπορούμε να το βρούμε πουθενά. Και αν υπάρξουν αντιδράσεις και πάλι από τον Ηρακλή θα υπάρξουν κάποιες συλλήψεις και όλα όμορφα και ωραία.

Η δουλειά είναι στημένη. Καταλαβαίνουμε τον ρόλο του κυρίου Κουρίδη. Ο Ηρακλής θα παίξει στη Β Εθνική όχι λόγω ΕΠΟ ,αλλά λόγω γεγονότων. Οι άλλες ομάδες δεν έχουν τα οικονομικά να ανταπεξέλθουν, ενώ ο Ηρακλής έχει τη δυνατότητα να παίξει μια κατηγορία παραπάνω. Ο κύριος Κουρίδης μας λέει ιστορίες για αγρίους. Αλλά αφού μας διοικούν αυτοί, είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Ολοκληρώνοντας σημείωσε: «Ο Πιλάβιος θα πει ότι προσπάθησε, αλλά υπάρχουν νομικά προβλήματα. Βέβαια θα αναγκαστούν να μας επαναφέρουν γιατί δεν θα υπάρχουν ομάδες. Εύχομαι να μην δικαιωθώ σε αυτή τη φάση, αλλά φοβάμαι πως η δουλειά είναι στημένη».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: