Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ξανά για «Τόρο» η Ρόμα!

Ξανά για «Τόρο» η Ρόμα
Στο προσκήνιο για τους ανθρώπους της Ρόμα φαίνεται ότι επιστρέφει η περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη. Όπως αναφέρει στο προσωπικό του blog Ιταλός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ των «τζιαλορόσι», μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντέστρο, ο Έλληνας ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού, απασχολεί και πάλι τους Ρωμαίους.

Οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις, κάτι που τονίζεται και στο ρεπορτάζ αυτό, όπως φάνηκε στην υπόθεση του Λεάντρο Γκρέκο. Η Ρόμα εδώ και αρκετό καιρό έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Βασίλη Τοροσίδη ωστόσο για τον Ζέμαν και την διοίκηση, υπήρχαν άλλες προτεραιότητες.

Από την στιγμή όμως που ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Ντέστρο για τους «τζιαλορόσι» είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει άμεσα στο προσκήνιο η ενίσχυση στο δεξί άκρο, με τον Τοροσίδη να είναι σταθερά ψηλά στην λίστα τους.

Μάλιστα, ο Ιταλός ρεπόρτερ, αναφέρει ότι υπάρχουν επαφές τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων ενώ αναλύει το παιχνίδι του Έλληνα μπακ και τις θέσεις στις οποίες μπορεί να αγωνιστεί.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: