Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Υπέγραψε και παρουσιάζεται στις 17:30!!

Στο σημερινό ραντεβού που είχε ο Μάκης Κατσβάκης με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης διευθέτησε και τις τελευταίες λεπτομέρειες που απέμειναν. Έτσι ο Μακεδόνας τεχνικός είπε το πολυπόθητο «ναι» στο μονοετές συμβόλαιο που του προτάθηκε, ενώ η επίσημη παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί εντός της ημέρας και μάλιστα στις 17:30 μ.μ.

Ο Κατσαβάκης αποχώρησε λίγο μετά τις 15:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ και όπως φαίνεται όλα κύλησαν ομαλά, παρά τη σχετική καθυστέρηση που υπήρξε, ούτως ώστε να έχει οριστική έκβαση το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η αναλυτική ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος θα είναι ο προπονητής της ομάδας την σεζόν 2012-2013. Αύριο οι δυο πλευρές θα υπογράψουν τα σχετικά συμβόλαια και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου τεχνικού του συλλόγου σε ώρα που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Οι ομάδες που έχει εργαστεί ο κ. Κατσαβάκης είναι: Εδεσσαϊκός, Βέροια, Καβάλα, Γιάννινα, Πανιώνιος, Πανηλειακός, Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας, ΑΕΚ Λάρνακας, Ηρακλής, Πιερικός και βέβαια ο ΑΡΗΣ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2003-2004 όταν είχε σε 4 αγώνες, δυο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: