Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

«Να στηρίξουμε τον πιο ικανό»

Το μέλος του ΔΣ της ΚΜΑ, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον λόγο για τον οποίο δεν ξεκαθάρισε το θέμα του προέδρου στην Κοινωνία Μελών, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως θα πρέπει να πορευθούν οι άνθρωποι της ομάδας από εδώ και πέρα.

Αρχικά για τη χθεσινή πολύωρη συνάντηση είπε: «Σίγουρα υπήρχε μια ένταση στην συνάντηση. Ξεκινήσαμε με τα σοβαρά θέματα πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία. Τα θέματα όμως που κουβεντιάσαμε αρχικά ήταν τόσο σοβαρά και τόσο άμεσα που θα πρέπει να τα λύσουμε για να προχωρήσουμε» και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το αν μάλωσαν κάποια μέλη μεταξύ τους:

«Δεν στέκει η λέξη μαλώσαμε. Δεν είμαστε παιδάκια. Είπε ο καθένας την άποψή του και όταν έπεσαν τα νούμερα στην κουβέντα, αλλάζουν τα πράγματα. Εάν δεν βρούμε λύση γιατί να ανακατευτούμε. Αν δεν μπορέσουμε να βρούμε λύση να πάμε στα σπίτια μας».

Για τις διαδικασίες που θα διενεργηθούν σήμερα: «Συνιστούμε στον κόσμο να κάνει υπομονή. Ίσως να χρειαστούν άλλες 6 ώρες για να βρεθεί λύση και θα το ξανακάνουμε. Θα δούμε σήμερα πως έχουν τα πράγματα και ο κόσμος θα ξέρει αν μπορούμε να προχωρήσουμε. Αυτό θα εξαρτηθεί από τον κάθε έναν ξεχωριστά. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις και ελπίζω η ζυγαριά να γείρει προς το καλό».

Για τη στήριξη της ΚΜΑ στην ΠΑΕ: «Το πρόβλημα είναι καθαρά χρηματικό αυτή τη στιγμή. Στην ΠΑΕ είναι το πρόβλημα. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε μόνο το ΔΣ της ΠΑΕ να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Εμείς θα πρέπει να τους βοηθήσουμε να κάνουν κάτι. Έχουμε τις γνώσεις και είμαστε έμπειροι».

Για τις υποψηφιότητες που υπάρχουν στην ΚΜΑ: «Υπήρξαν τρεις υποψηφιότητες και ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνουμε μυστική ψηφοφορία. Οι τρεις υποψήφιοι είναι οι Σκόρδας, Γρόλλιος και Δεσύπρης. Όλα πρέπει να γίνουν με σοβαρό και σωστό τρόπο.

Για το αν υπήρξαν διαφωνίες στη χθεσινή συνάντηση και η αίσθηση που του άφησε: «Το να υπάρχουν αντιπαραθέσεις φανερώνει ότι το ζούμε το θέμα, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Δεν έχει σημασία η αίσθηση που έχω από την συνάντηση. Θα πρέπει να δούμε με ηρεμία τα πράγματα και να στηρίξουμε τον πιο ικανό».

Για το πώς αξιολογεί τους τρεις υποψήφιους: «Όλοι έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ο Σκόρδας έχει φοβερές γνώσεις και είναι άξιος, αλλά έχει και μειονεκτήματα. Οι άλλοι δεν έχουν διατελέσει πρόεδροι και δεν ξέρω αν μπορούν να τρέξουν κάποια πράγματα, αλλά θα έχουν τη στήριξη όλων.Δεν σημαίνει αυτό πως κλείνω προς τον Σκόρδα. Θα πρέπει τώρα να ρυθμίσουμε τα θέματα για να προχωρήσουμε».

Για το αν έχει πληροφόρηση για το θέμα του Μάκη Κατσαβάκη: «Με αυτό ασχολείται η ΠΑΕ και δεν έχουμε αναμειχθεί καθόλου. Από αύριο θα δούμε. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για αυτό το θέμα. Θα πρέπει να λύσουμε εμείς πρώτα κάποια άλλα πράγματα. Θα πρέπει να πορευθούμε βήμα-βήμα από εδώ και πέρα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: