Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Αρχή από την άμυνα!!

Την θωράκιση της άμυνας με την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού ζήτησε ο Έλληνας τεχνικός του Άρη.
Αρχή από την άμυνα
Εν αρχή ην η άμυνα... Ο Μάκης Κατσαβάκης σε όλες τις ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί -και δεν είναι λίγες- δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην καλή αμυντική λειτουργία ώστε εξασφαλίζοντας το μηδέν, να ψάξει το γκολ που θα του χαρίσει τους τρεις βαθμούς. Αυτή ήταν η συνταγή και στην Δόξα την περασμένη σεζόν και στην ίδια φαίνεται ότι θα στηρίξει το πλάνο του στον ΑΡΗ την επόμενη δύσκολη χρονιά.

Από τα πρώτα πράγματα λοιπόν που ζήτησ ο Σερραίος τεχνικός στις συσκέψεις που είχε επί του αγωνιστικού ήταν η ενίσχυση στην αμυντική αλλά και στη μεσαία γραμμή. Τι πιθανότερο είναι ότι οι κίτρινοι θα... ξοδέψουν τη μια από τις τρεις θέσεις για παίκτες άνω των 24 ετών ώστε να αποκτήσουν έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό που θα πλαισιώσει τους Παπαζαχαρία, Γιαννίτση και Κοτσώνη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εντοπισθούν οι στόχοι και να γίνουν κάποιες διερευνητικές επαφές, αφού όλο αυτό το διάστημα ο Γιάννης Μιχαλήτσος και οι ο συνεργάτης του στο τμήμα σκάουτινγκ Γιάννης Βλαχόπουλος, με την αρωγή των δυο προπονητών των ομάδων Κ20 και Κ17, Νίκου Πασσιαλή και Τάσου Θέου, έχουν φτιάξει μια λίστα με ελεύθερους έλληνες παίκτες.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: