Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στην Ιταλία το κάνουν πλέον δημόσια! Δεν είναι κακή ιδέα!

Μόδα έχει γίνει το δημόσιο σεξ στη καρδιά του Μιλάνου και της Φλωρεντίας.
Μέσα σε λίγες ημέρες, δύο περιστατικά έχουν καταγραφεί από την αστυνομία με πρωταγωνιστές ένα ανήλικο ζευγάρι και ένα ενήλικο που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το πάθος τους.
Όπως γράφει το protothema.gr, οι δύο ανήλικοι, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι γύρω στα 16 χρόνια, με τη βοήθεια του αλκοόλ και των ορμονών επιδόθηκαν σε ερωτικές περιπτύξεις σε κεντρική πλατεία της Φλωρεντίας, λίγα μέτρα από την Βασιλική του Αγίου Σταυρού.
Ξαπλωμένοι σε χώρο πάρκινγκ πίσω από το άγαλμα του Δάντη κι ανάμεσα σε παρκαρισμένα μηχανάκια οι δύο νεαροί αφέθηκαν στο πάθος τους ενώ γύρω τους είχε συγκεντρωθεί πλήθος νέων παιδιών που χειροκροτούσαν, σχολίαζαν, γελούσαν και μαγνητοσκοπούσαν την σκηνή με τα κινητά τους για να την ανεβάσουν στη συνέχεια στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με πολίτες της Φλωρεντίας πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι ανάλογο συμβαίνει, δηλώνοντας ότι η κεντρική πλατεία της ιστορικής πόλης τους έχει πάρει έναν διαφορετικό χαρακτήρα που δεν θυμίζει σε τίποτα το μαγευτικό περιβάλλον που είχε κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο την περιοχή.
Την ίδια ώρα και στην καρδιά της ιταλικής μόδας το Μιλάνο, ένα ζευγάρι εντοπίστηκε από διερχόμενο περιπολικό να κάνει σεξ έξω από είσοδο πολυκατοικίας λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ. Η γυναίκα μόλις είδε τους αστυνομικούς σηκώθηκε απότομα και ξαναφόρεσε το παντελόνι της ενώ ο άνδρας παρέμεινε ημίγυμνος μέχρι τη στιγμή που οι αξιωματούχοι τον κάλεσαν να ντυθεί.
Η 36χρονη Ιταλίδα και ο 27χρονος Γερμανός δικαιολόγησαν την πράξη τους στους αστυνομικούς λέγοντας «λυπούμαστε αλλά μας συνεπήρε το πάθος»! Ωστόσο η δικαιολογία τους δεν τους απάλλαξε από την ποινή για προσβολή δημοσίας αιδούς.


πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: