Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Μήνυμα αποχώρησης με αιχμές από Φαν Πέρσι!!

Μήνυμα αποχώρησης με αιχμές από Φαν Πέρσι!
Μόνο ευχάριστα δεν ηχεί στα αυτιά των φίλων της Άρσεναλ αλλά και του Αρσέν Βενγκέρ! Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με γραπτή του δήλωση στο προσωπικό του σάιτ, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες» το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο που κινείται η διοίκηση της ομάδας και ο Αρσέν Βενγκέρ. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί τον Γενάρη να διαπραγματευτεί την ελεύθερη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Ο Ολλανδός επιθετικός απευθυνόμενος προς τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη απόφασή του δεν είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι αλλά με το ότι διαφωνεί κάθετα με τον τρόπο που η διοίκηση και ο Αρσέν Βενγκέρ, αποφάσισαν να χαράξουν την πολιτική της ομάδας στο μέλλον.

Ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται στην συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους των «κανονιέρηδων» καθιστά σαφές ότι έχει δυσαρεστηθεί και έτσι δημιουργείται η εντύπωση ότι οι πιθανότητες να παραμείνει, τελικά, στην ομάδα είναι ελάχιστες.

Αναλυτικά η δήλωση του Φαν Πέρσι

Αυτή είναι μία ενημέρωση για τους οπαδούς της ομάδας σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί. Δεν είχα μιλήσει όλο αυτό το διάστημα από σεβασμό προς την Άρσεναλ αλλά και επειδή είχαμε συμφωνήσει με τον κ. Γαζίδη αλλά και τον κ. Βενγκέρ. Ωστόσο επειδή υπάρχει έντονη φημολογία από τα ΜΜΕ νομίζω ότι είναι δίκαιο για εσάς να ξέρετε τι ισχύει αυτή την στιγμή.

Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα μέσα στην σεζόν, είχα μία συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης. Αυτή είχε να κάνει με την στρατηγική της ομάδας και την πολιτική που θα ακολουθήσει. Οικονομικά δεδομένα δεν συζητήσαμε αφού δεν είναι προτεραιότητα για μένα.

Προσωπικά είχα μία πολύ καλή σεζόν αλλά θα προτιμούσα τα τέρματά μου να έχουν φέρει τίτλους στην ομάδα και μέρες δόξας ξανά. Με όλο τον σεβασμό προς τον κ. Βενγκέρ, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δυστυχώς στην συνάντηση που είχαμε, διαφωνήσαμε σχετικά με τον τρόπο που πρέπει η Άρσεναλ να πάει μπροστά.

Το σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα να μην ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Εσείς παιδιά, οι οπαδοί, έχετε φυσικά το δικαίωμα να διαφωνήσετε μαζί μου και με τον τρόπο που βλέπω το θέμα και θα σεβαστώ τις απόψεις σας.
Αγαπώ την ομάδα και τους οπαδούς, ότι και αν συμβεί. Ωρίμασα και έγινα άνδρας κατά την διάρκεια της θητείας μου στην Άρσεναλ. Ο καθένας στον σύλλογο και ανάμεσα στους οπαδούς με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και κάθε στιγμή έδινα τα πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαι περήφανος που αποτέλεσα μέλος αυτού του φανταστικού συλλόγου για οκτώ χρόνια. Θα ξανασυναντηθώ με τον κ. Γαζίδη όταν θα επιστρέψει από τις διακοπές του στις ΗΠΑ και θα σας ενημερώσω και πάλι όταν θα υπάρχουν εξελίξεις.

Ρόμπιν Φαν Πέρσι



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: