Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Παπαδόπουλος: «Ο κόσμος μας η καλύτερη μεταγραφή»

O νέος τεχνικός της Δόξας Δράμας, Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για τη νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα και τις προοπτικές του στον πάγκο των «μαυραετών».

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια πέρυσι στη Δράμα, έπαιξαν τριάντα παιχνίδια εκτός έδρας και παράλληλα προσπαθούσαν να βάλουν νέες βάσεις. Υπάρχει ένας κορμός από 8-9 παιδιά και ανεβαίνουν πέντε έξι παιδιά από τη δεύτερη ομάδα, θα αποκτήσουμε και κάποιους παίκτες και θα κάνουμε μια αξιόλογη προσπάθεια και με τη βοήθεια του κόσμου», τόνισε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας για το θέμα του γηπέδου:

«Απ? όσο γνωρίζω, θα παίξουμε στη Δράμα. Η καλύτερη μεταγραφή και το μεγαλύτερο όπλο θα είναι ο κόσμος και το γήπεδο. Ο κόσμος θα είναι περισσότερο διψασμένος».

Στο ερώτημα για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και τους συσχετισμούς των ομάδων τόνισε:

«Πρέπει να δούμε τα ρόστερ των ομάδων, τους προπονητές. Όπως κανείς δεν περίμενε τον Πλατανιά να ανέβει, έτσι μπορεί και φέτος κάποια ομάδα να κάνει την έκπληξη. Η Δόξα είναι μια ομάδα νοικοκυρεμένη. Δε χρωστάει πουθενά και είναι κρίμα αυτές οι ομάδες να μη βρίσκονται στη Σούπερ Λιγκ.

Υπάρχουν παραδοσιακά καλές ομάδες, θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Είναι δύσκολοι οι καιροί και δεν πρέπει να κοιτάμε το δέντρο, αλλά και το δάσος. Θα πρέπει να δούμε τα νέα παιδιά και να είμαστε προσγειωμένοι».

Ερωτηθείς για το περσινό πέρασμά του από τον Ηρακλή, ήταν κατηγορηματικός:

«Πέρασα από τον Ηρακλή, μου άρεσε ο κόσμος και η ατμόσφαιρα. Έγινε μια αδικία σον Ηρακλή, θα έπρεπε να βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ και όχι στη Φούτμπολ Λιγκ. Εκεί θα έπρεπε να επιστρέψει. Αν παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ βέβαια θα είναι πολύ πιο δυνατό το πρωτάθλημα».

Τέλος, για το γεγονός ότι οι τελευταίοι του προπονητικοί «σταθμοί» είναι στη Βόρεια Ελλάδα:

«Μου αρέσει η Βόρεια Ελλάδα, μου αρέσουν οι άνθρωποι, η κουλτούρα τους και περνάμε καλά και εγώ και η οικογένειά μου».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: