Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Απόβαση στην Ολλανδία!!

Απλά... τα δύσκολα συνεχίζονται για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του που από σήμερα συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Ολλανδία. Εκεί με πολύ καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες ο Γιώργος Δώνης θα αρχίσει να ετοιμάζει επί χόρτου τη νέα ομάδα του Δικεφάλου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήδη πάντως ξεκαθάρισε με τις επιλογές του στη στελέχωση της αποστολής ποιους υπολογίζει και ποιους όχι από νέους και... παλιούς. Πλέον είναι βέβαιο πως Τσουκαλάς, Σακελλαρίου αλλά και Κουρδάκης θα πρέπει να κατάλαβαν με... σκληρό τρόπο πως δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη. Στην αποστολή βρίσκονται οι Γλύκος, Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Δεληγιαννίδης, Ιντζίδης, Καραντασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Μελλίσας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Πέλκας, Πόποβιτς, Στάμου, Τζανδάρης, Ετο, Γκαρσία, Κάτσε, Λάζαρ, Λίνο και Ρομπέρ. Από τους δέκα νεαρούς που αρχικά είχαν επιλεγεί, δεν κλήθηκε ο Δερμιτζόγλου ενώ δεν υπάρχουν και τα ονόματα των διεθνών. Σαλπιγγίδης και Μαλεζάς θα ενταχθούν μετά την άδειά τους στην προετοιμασία ενώ ο Γιώργος Φωτάκης θα χάσει μεγάλο μέρος της, ίσως και όλη, λόγω της επέμβασής του στο μάτι.

Η περίπτωση Τσουκαλά

Είναι από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις στον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος μέσος που από το πουθενά επέστρεψε στον Δικέφαλο και έδειξε πως μπορεί να προσφέρει πολλά, τέθηκε πέρυσι στο περιθώριο από τον Λάσλο Μπόλονι και ενώ πριν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2015 με αποδοχές 80.000 ευρώ. Μετά τον Ρουμάνο, όμως, αποδεικνύεται πως δεν τον υπολογίζει και ο Γιώργος Δώνης και πλέον το μέλλον του είναι αβέβαιο. Έχοντας συμπληρώσει 29 συμμετοχές με την ομάδα της καρδιάς του θα κληθεί πιθανότατα να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Η περίπτωση Σακελλαρίου

Ήρθε προ διετίας ως επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη από τον Πανθρακικό και κλήθηκε να «κολυμπήσει» στα βαθιά μετά τον τραυματισμό του Λίνο που τον άφησε εκτός μεγάλου χρονικού διαστήματος στην αρχή της σεζόν. Και η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε καλύτερα από ότι θα περίμενε ο περισσότερος κόσμος. Η καλή αρχή, όμως, δεν είχε και συνέχεια. Ο Μάκης Χάβος δεν τον εμπιστεύτηκε όσο ο προκάτοχός του και την περασμένη σεζόν κρίθηκε προτιμότερο να αγωνιστεί δανεικός στην Κέρκυρα. Φέτος δεν αποκλείεται να του ζητηθεί το ίδιο ή ακόμα και το να λύσει τη συνεργασία του.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: