Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δώνης: «Δεν υπάρχει πιο απατεώνας από τον Μπούντιμιρ»

Έξαλλος με την απόφαση του Μάριο Μπούντιμιρ να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, αν και είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος χαρακτήρισε απατεώνα τον Κροάτη επιθετικό και τον μάνατζέρ του.
Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης του «Δικέφαλου του Βορρά» σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, κατά την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για την Ολλανδία, εξαπέλυσε μύδρους κατά του πρώην επιθετικού του Εργοτέλη.
«Την υπόθεση του Μπούντιμιρ την χειριζόμουν εγώ για 2-3 εβδομάδες. Όσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα παίκτη από Μπούντιμιρ και πιο απατεώνα από τον ατζέντη του!», ήταν τα λόγια του Γιώργου Δώνη για την υπόθεση του Κροάτη άσου.
Και συνέχισε στο ίδιο… μήκος κύματος: «Δε θα ήταν πρώτη επιλογή για την επίθεσή μας. Αλλά ήθελα να έχουμε πιο δυνατό πάγκο θα έδινα στο Μπούντιμιρ την ευκαιρία να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα για πρώτη φορά στη ζωή του. Τελικά είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε, διότι στην ομάδα θέλω να έχω ανθρώπους που θα τιμούν το λόγο τους και θα είναι ειλικρινείς… Και αυτός δεν ήταν...».
Από εκεί και πέρα, ο νεαρός προπονητής μίλησε για την προετοιμασία των «ασπρόμαυρων»: «Το σημαντικό είναι ότι γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια και όλοι στην ομάδα έχουν καλή διάθεση. Πάμε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και περιμένουμε τους παίκτες να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάμε. Θα είναι μία συνέχεια αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα, συνεχίζοντας τη δουλειά στην οργάνωση, στην  τακτική αμυντικά και μεσοεπιθετικά.
Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Εμείς προσπαθούμε να περάσουμε όλα όσα θέλουμε στους παίκτες. Πρέπει να μάθουν και αυτοί πως διαχειριζόμαστε τους χαρακτήρες και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε τα οποία πιστεύω ότι θα γίνουν με σωστό τρόπο και όπως πρέπει, μέσα και σε επαφές με τους παίκτες».
Παράλληλα, για τα μεταγραφικά, σχολίασε: «Ποιος προπονητής δε θέλει περισσότερους παίκτες και ενίσχυση στο ρόστερ; Πιστεύω ότι θα έχουμε κοντά μας τον Κουμάλο από το Σάββατο. Η αλήθεια είναι έχουμε κάποια προβλήματα… Μας λείπουν οι διεθνείς, αλλά στις μεταγραφές είναι και η δύσκολη συγκυρία της εποχής… Δεν είναι εύκολο να έρθουν ξένοι παίκτες στην Ελλάδα όπως είναι τα πράγματα…».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: