Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

«Ο Ηρακλής ανήκει στη Σούπερλιγκ»

Ο Παναγιώτης Δρούγας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις στιγμές που βίωσε όταν φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή και πρόσθεσε πως είναι επιτακτική η δικαίωση της ομάδας και η άνοδός της στη Σούπερλιγκ.

Για τις στιγμές που έζησε στην ομάδα του Ηρακλή και για την πετυχημένη χρονιά του 2005: «Υπήρχαν παίκτες μεγαλύτερης κλάσης από εμένα, αλλά εγώ έδινα τα πάντα για την ομάδα, για αυτό με εκτίμησε και ο κόσμος και το αναγνώρισε αυτό. Νομίζω ότι η χημεία εκείνης της ομάδας μας έκανε να τερματίσουμε ψηλά και παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Ο αποκλεισμός εκείνος στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά στοίχισε πολύ και ίσως άλλαξε τα δεδομένα και το μέλλον της ομάδας» και πρόσθεσε:

«Ο Ηρακλής είναι η ομάδα που καταξιώθηκα και είναι η μεγαλύτερη που αγωνίστηκα. Τον αγαπώ όπως την Καλαμάτα. Νομίζω ότι όχι μόνο εγώ αλλά και όλος ο υπόλοιπος κόσμος θέλει τον Ηρακλή ψηλά. Ακόμη και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν νομίζω να μη θέλουν τον Ηρακλή. Μακάρι να δικαιωθεί γιατί ανήκει στην Σούπερλιγκ».

Για την στήριξη που πρέπει να έχει ο «Γηραιός» από τον κόσμο του: «Ο κόσμος του Ηρακλή είναι ο μοναδικός που μπορεί να βοηθήσει. Με την αγορά των διαρκείας η ομάδα μπορεί να βοηθηθεί. Πολύς κόσμος στην κατηγορία που αγωνίστηκε φέτος ο Ηρακλής πήγαινε στο γήπεδο για να τον δει. Ελπίζω ο Ηρακλής να γίνει όπως ήταν παλιά. Όταν μιλάω για τον Ηρακλή αισθάνομαι κάπως περίεργα γιατί αγάπησα πολύ την ομάδα».

Για το αν έχει σκεφτεί ποτέ να επιστρέψει στον Ηρακλή: «Αν δεν είχα δουλεία εδώ στην Καλαμάτα και μου έκαναν πρόταση θα γυρνούσα ευχαρίστως. Όταν τελειώνεις την καριέρα σου θέλεις να ξαναζήσεις τις στιγμές που βίωσες με τον κόσμο. Όταν παίζεις για τη φανέλα και τον κόσμο δικαιώνεσαι».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: