Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

«Ερωτευμένη» με Νενέ η Μάλαγα!!

«Ερωτευμένη» με Νενέ η Μάλαγα
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Νενέ από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάλαγα περιμένει στη… γωνία για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, καθώς αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή των Ανδαλουσιάνων, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Νενέ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον παριζιάνικο σύλλογο μέχρι το 2013, ωστόσο η διοίκηση της Παρί φαίνεται ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Η Μάλαγα θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και, με την οικονομική άνεση των Αράβων ιδιοκτητών της, σίγουρα μπορεί να «δελεάσει» τον 30χρονο άσο να "μετακομίσει" στην Ισπανία, με τον τελευταίο να δείχνει θετικός σε πιθανή μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα.

Ο Χιλιανός προπονητής εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του Νενέ και θέλει να «χτίσει» την ομάδα γύρω του. Ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη «κρούση, όμως οι Ισπανοί περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα του ποδοσφαιριστή με την Παρί και να «επιτεθούν».

Φυσικά, ο Νενέ έχει εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Μαγιόρκα, Θέλτα και Εσπανιόλ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: